enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

AK Parti ile İktidar “Bloklar Arasında Kopuluk” Yaşıyor

“Bloklar veya hatlar arası kopukluk var” Futbol seyircisi bu deyimi iyi bilir. Bir futbol takımı sahada istediğini yapamayıp beklenen topu oynayamadığında genellikle bu deyim kullanılır.

AK Parti ile İktidar “Bloklar Arasında Kopuluk” Yaşıyor
1 Mayıs 2021 20:37 | Son Güncellenme: 1 Mayıs 2021 21:04
A+
A-

Özellikle de üstad Ömer Üründül bey bu deyimi çok kullanır. Özet olarak; Takımda, defans ile orta saha arasında ve ortasaha ile forvet arasında kopukluk olduğunda, pas alışverişlerinde, gol pozisyonuna girmede ve pres yapmada sıkıntı olduğunda bu deyim çok kullanılır…

Bunları niye mi anlattım.

Çünkü aynı sorun Ak Parti ile iktidar arasında var da onun için.. Diyeceksiniz ki iktidar ile Ak Parti aynı zaten.. Tamam işte “Bloklar arası kopukluk” aynı takım içinde oluyor zaten.. Rakipler arasında değil.!

Ben Ak Partinin mevcut hiç bir il veya ilçe başkanının troller gibi paylaşımlar yaptığını görmedim görmüyorum da.. Çünkü onlarda bizzat muhalefetin anlattığı sorunları iliklerine kadar yaşıyorlar ve sıkıntıları görüyorlar zaten.

Siz hiç Ak Parti bir milletvekilinin Tv’de tartıştığına şahit oldunuz mu? Televizyonlar da  iktidarı savunanlara bakın, ya gazeteci, ya rektör, ya akademisyen, ya eski vekiller yani kısaca HALKTAN KOPUK İNSANLAR…Ak Partili vekiller TBMM dışında partilerini dahi savunamıyorlar maalesef.!

Benim veya bizim gördüğümüz ve yaşadığımız sorunları Ak Parti milletvekili veya il veya ilçe başkanları yaşamıyor mu sanki? Vallahi çok daha fazlasını yaşıyorlar. Ve bu durumu aktarıyorlar ama en tepeye bu bilgiler maalesef gitmiyor veya çok eksik gidiyor. Çünkü “BLOKLAR ARASINDA KOPUKLUK VAR”

Eskiden il veya ilçede olan bir sorun kademe kademe en üstteki genel başkana veya başbakana kadar doğru bir şekilde ulaşırdı. Şimdi bu sistemde ulaşmıyor ve ulaşması da mümkün değil zaten.. Yıllardır teşkilatların içinde olanlar kenarda teşkilatlarla bağı olmayan ne kadar insan varsa ya bakan ya vekil yapılmış durumda. Düşünsenize yıllardır sporculuk yapmış ve halktan kopmuş bir vekiliniz var ve buna sahadaki sorunları anlatacaksınız ve çözüm bekleyeceksiniz çok zor bir durum..

AK Parti ile İktidar "Bloklar Arasında Kopuluk" Yaşıyor

AK Parti ile İktidar “Bloklar Arasında Kopuluk” Yaşıyor

Eskiden bir partinin en alt kademesindeki bir kişi karısıyla olan sorununu bile bir vekiline, bir bakanına anlatmaktan çekinmezdi, çünkü onu ailesinden biri gibi görürdü. Binali Yıldırım- Bülent Arınç- Ahmet Davutoğlu- Kadir Topbaş hatta bir çok belediye başkanları bunlara en iyi örnektir. Şimdi bunların yerine gelenlere bakın ya spordan ya sanattan gelen insanlar ve haliyle bloklar arası kopukluk olması kadar doğal bir şey olamaz. Bir takım düşünün tüm futbolcuları göndermiş ve toplama futbolcuları transfer etmiş ve yeni bir takım kurmuş. Nasıl başarılı olsun ki bu vaziyette?

Zaten Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde iktidar partisi falan yok.. Hem Ak Partinin genel başkanı ve CB aynı kişide olsa şuan Ak Parti kesinlikle iktidar değil ve muhalefet gibi bir durumda ve bu sorunu yani iletişimsizliği yaşıyor ve bu durum ülkemize de yansıyor. Aşağıda yaşanan hiçbir sıkıntı yukarılara yansımıyor ve bırakın sorunlara çözüm bulmayı sorunlar kabul bile edilmiyor.

Eskiden bakanlıklar partinin kahrını ve yükünü çekenlere verilirdi. Bunun içinde hatlar arası kopukluklar yaşanmaz sahadaki sorunlar derhal çözüme kavuşturulmaya çalışılırdı ve başarılı sonuçlar alınırdı. İl veya İlçe başkanları belediye başkanlarını adeta sorguya çekerdi. Şimdi bir çok il veya ilçe başkanları profesyonel hizmet ediyorlar…

Ve partiyle, teşkilatlarla hatta siyasilerle hiç bir bağı ve alakası olmayan insanlar tıpkı bir şirkete CEO atanır gibi atanıyor ve görünürdeki iktidar partisiyle CB hükümet sisteminin bakanlıkları arasında “BLOKLAR ARASI KOPUKLUKLAR YAŞANIYOR” ve bu durum ülkemize maalesef zarar veriyor. Çünkü teşkilatlarla yönetenler arasında hatlar kopuk ve bu nedenle hiç bir sorun doğru anlaşılmadığından çözülmüyor ve hatta doğru teşhis bile edilemiyor. Tüm sıkıntıların ana kaynağı da bu maalesef…

Bu durumla ilgili iki örnek vermek istiyorum. Bir ilin ilçesinde bulunan büyük bir sanayi esnafı döviz ve pandemi şartlarından oluşan sorunlar nedeniyle yöre milletvekili ile toplantı yaparlar ve sorunlarını aktarırlar. En sonunda yöre milletvekili ne der biliyor musunuz? Valla Bakan beye bende ulaşmakta sıkıntı çekiyorum ve ulaşamıyorum da..

Diğer bir ilde il başkanı CB’nına ulaştırılan bilgiler neticesinde fetöcü diye görevden alınır. Teşkilatlar şaşkındır. Mücadele ederler o araya giren blokları aşarlar ve en tepeye ulaşıp durumu anlatırlar. Peki ne olur? 45 gün sonra fetöcü diye görevden alınan il başkanı aynı göreve sessizce tekrar atanır.

Bu durum Ak Partide son 5-6 yıldır yaşanan sorunlar ve inanıyorum ki şuan muhalefetin konuştuğu tüm sorunlardan Ak Partili il veya ilçe teşkilatları da rahatsız..

İktidar medyası görmezden gelse de Ticaret bakanının kendi aile şirketlerine dezenfektan satmasından Ak Partili teşkilatlarda çok rahatsız. Ve inanıyorum ki yeni aile bakanın bekar oluşundan da rahatsızlar ve bunu dillendiriyorlar da… Aileden sorumlu bakan ama BEKAR.!!! İşte HATLAR ARASI KOPUKLUK” var diye böyle yaşatılarak anlatılır ancak.!!!

Ak Partiyi Tv’lerde ve sosyal medyalarda savunanlar teşkilatlarda aktif değil ve tuzu kuru insanlar. Hepsi tartışma, Klavye mücahitliği ve trollük yapmaktan teşkilatlarda çalışmaya fırsat bulamıyorlar. Ancak fedakarca görev yapmaya çalışan teşkilatlar ise her gün vatandaşın sorunlarıyla dertleşiyor ve çözüm bulmak için gayret sarf ediyor ama hatlar arasındaki kopukluğu önleyemiyor. Bunun için onların durumu daha zor ve iki arada bir derede kalmış durumdalar.

AK Parti ile İktidar "Bloklar Arasında Kopuluk" Yaşıyor

AK Parti ile İktidar “Bloklar Arasında Kopuluk” Yaşıyor

Bunun nedeni ise;

* Her Ak Parti il veya ilçe binası aç kalmış insanlarla dolup taşıyor.

* Her Ak Parti il veya ilçe binası işsiz kalmış insanlarla dolup taşıyor

* Her Ak Parti il veya ilçe binası iflas etmiş insanlarla dolup taşıyor

* Her Ak Parti il veya ilçe binası köylülerin sorunlarıyla inliyor

* Her Ak Parti il veya ilçe binası çiftçilerin dertleriyle çalkalanıyor

* Her Ak Parti il veya ilçe binası adaletsizliğe uğramış insanlarla dolup taşıyor

* Her Ak Parti il veya ilçe binası faturalarını ödeyemeyen insanlarla kaynıyor

* Her Ak Parti il veya ilçe binası gırtlağına kadar borçlanmış insanlarla dertleşiyor

* Her Ak Parti il veya ilçe binası atama bekleyen memur adaylarıyla dolup taşıyor

* Her Ak Parti il veya ilçe binası biz dükkan kapatırken siz niçin kongreler yapıyorsunuz diye soru soran insanlara cevap vermeye çalışıyor.

* Her Ak Parti il veya ilçe binası berber, kahveci, servisci, pazarcı esnafıyla yüzleşiyor

* Her Ak Parti il veya ilçe binası intiharın eşiğine gelmiş insanlara çare bulmaya çalışıyor

PEKİ “BLOKLAR ARAS KOPUKLUK” NASIL DÜZELİR

Hatlar arası kopukluğu düzeltmek için önce mevcut sistemden vazgeçilir. Sonra uygun futbolcu transferleri yapılır. Yinede düzelmiyorsa hoca değişikliği yapılır. Ve yinede düzelmiyorsa kulüp başkanı istifa eder ve yeni yönetim yeni bir umut ve taze bir kan olarak göreve gelir. Ki işte o zaman taraftarlara da büyük heyecan ve ümit gelir..

AK Parti ile İktidar "Bloklar Arasında Kopuluk" Yaşıyor

AK Parti ile İktidar “Bloklar Arasında Kopuluk” Yaşıyor

AK Parti ile İktidar "Bloklar Arasında Kopuluk" Yaşıyor

AK Parti ile İktidar “Bloklar Arasında Kopuluk” Yaşıyor

Vesselam…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.