enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Ak Parti Çanakkale’de Denizi Geçip Kastamonu’da Dere de Boğuldu

Ak Partinin en çok övündüğü konuların başında köprü ve bölünmüş yollar geliyor değil mi? Bir taraftan Osmangazi, Yavuz Sultan Selim ve Çanakkale köprülerini yapıp hayata geçireceksiniz bir tarafta Kastamonu İnebolu ilçesinde hemde geçen yıl yaşanan sel felaketlerine rağmen topu topu 42 Metre köprüyü yapmamakta direneceksiniz. Hayret bir şey!

Ak Parti Çanakkale’de Denizi Geçip Kastamonu’da Dere de Boğuldu
24 Temmuz 2022 15:50 | Son Güncellenme: 24 Temmuz 2022 16:38
A+
A-

Osmangazi, Yavuz Sultan Selim ve Çanakkale köprüsünü yapıp bitirip sadece 42 metre olan Kastamonu İnebolu köprüsünü tam dört yıldır bitirememek “Denizi geçip Derede boğulmak” değil de nedir acaba?

Tamam Çanakkale köprüsünün rantı ve reytingi fazla olabilir ve müteahhitlere hazineden bol geçiş garantili parada kazandırmayabilir doğal olarak ama Kastamonu İnebolu’daki köprüsünün de VEBALİ olacaktır.

Baksanıza Ak Parti Belediye Başkanı bile bu duruma isyan edecek hale gelmiş…

Kastamonu İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay, “Bu köprüde bu sene dördüncü yılı geride bıraktık. Olanı biteni 42 metre. Artık vatandaşa ne diyeceğimizi bilemiyoruz. İki tane yaya köprümüz vardı. Onlarda son selde yıkıldı. Bu yapılmakta olan köprü şu anda durdu” diyerek “Bu duvarlardan birinden bir sel girdiği zaman ilçe olarak Bozkurt oluruz. Karayolları, DSİ karar verene kadar Ağustos’ta yeni bir yağmur gelebileceği söyleniyor, o zaman bizim cenaze namazımızı kılarız. 4 yıldır bu köprüyü yapamadık” dedi. (Haberin linkini  tıklayarak okuyabilirsiniz)

Neden peki? Çünkü canı yanıyor.

Geçen yıl Bozkurtta yaşananlardan hiç ders almamışa benziyoruz.

Haa hiç ders almamışlar değil tabi “İçişleri Bakanımızın Çizmelerinden iyi dersler çıkardılar” haklarını yemeyelim şimdi.!

Daday ve Tosya yollarındaki ölümcül kazalar, Bir çok ilçede göçen geçici köprüler Kastamonu ve ilçelerinde alt yapının ne kadar eksik olduğunu gözler önüne sermeye yetiyor.

Kastamonu ve Çorum sınır. Köylerimiz yan yana ama komşu olduğumuz Çorum’un köylerinde bile yollar ASFALT, KANALLAR YAPILMIŞ, ÇÖP BİDONLARI KONULMUŞ ve haftada iki defa alınıyor. Su sıkıntısı yok…

Ama bizim köylerde hiç biri yok maalesef.

Haa bizim şehre yakın köylerde de vardır ama Çorum Kargının tüm köylerinde bu hizmetler yapılıyor da bizde yapılmıyorsa bunun sebebi ne olabilir?

20 Yıldır iktidar olan Ak Parti Kastamonu’da neden yetersiz kalıyor. En basit hizmetleri bile almakta zorlanıyoruz. Çorumun tüm köylerine çöp bidonu konulup kanallar yapılıyorsa Kastamonu’nun neden yapılmıyor? Bu hizmetler için gelen ödenekler nerelere harcanıyor acaba?

Kendi partisine mensup bir belediye başkanını bile isyan ettirecek kadar beceriksizlik neden yapılıyor? Tam dört yıldır 42 metre köprü yapmamak topu sürekli taca atmak neyin nesi acaba?

Kastamonulularda 20 yıldır sorgusuz sualsiz destek verdikleri ve hep gücün yanında yer aldıkları konumlarını biraz olsun sorgulasınlar artık.!

İktidarın nimetlerinden faydalanacağız diye 20 yıldır alınamayan hizmetlerin bedelini kim ödeyecek peki?

Tosya Kastamonu arası ve Daday yolunu yıllarca ha yapacağız, ha yaptık, ödenek tamam diye diye daha başlayamamak aklımızla alay etmek değil de nedir acaba?

Ak Parti Kastamonu milletvekilleri ve il yönetimi halktan kopuktur. Halkın sorunlarını çözmekte mahir değilllerdir. Eskiden Türk filmlerinden olay olur sonra Polis gelirdi ya; Ak Parti milletvekilleri ve il yönetimi de olaylar oluyor en sona geliyor. İçişleri bakanının çizmeleriyle övünmek yerine o çizmeleri siz giyip halkın içine çıkın ve sorunları görün artık.!

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.