enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

AİR TRANSFER LİNES İle Ekstra Konfor, Ekstra Mil Puan

Türk hava Yolları program ortağı Air Transfer Lines yepyeni bir kampanya ile havalimanı transfer hizmetlerinde ayrıcalıklar oluşturmaya devam ediyor.

AİR TRANSFER LİNES İle Ekstra Konfor, Ekstra Mil Puan
13 Temmuz 2021 07:19 | Son Güncellenme: 13 Temmuz 2021 07:23
A+
A-

Türkiye’nin Global Transfer firması olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Air Transfer Lines, Türk Hava Yolları tarafından yapılan son duyuru ile beraber havalimanı transfer (https://airtransferlines.com/) hizmetlerinde yapacağınız her 1 TL’lik harcamaya 10 Mil Puan hediye ediyor.
26 Ülke ve 40 Şehir’de faaliyetlerine devam eden Air Transfer Lines bu alanda Türkiye’nin global çapta hizmet veren ilk firması olması özelliği de taşıyor.

Özellikle pandemi döneminde sunduğu hizmetler ile Yurt içi ve Yurt dışında en çok tercih edilen vip transfer (https://airtransferlines.com/) firmalarından olmayı başarmış ve seyahat yasaklarının biraz daha azaltıldığı günler de ise çok büyük bir ivme yakalamıştır.

Sizler de Air Transfer Lines tarafından yapılan kampanyaya katılmak için https://airtransferlines.com (https://airtransferlines.com/) adresini ziyaret edebilir veya 0850 885 01 04 numaralı çağrı merkezini arayabilirsiniz.

 

Yorumlar
  1. Ali Cihan dedi ki:

    Ev konforunda Vip arac ozellikle bu pandemi döneminde hem kalabalık aileler icin hemde gönül rahatlığıyla çoluk çocuk yaptığımız bu essiz güzel yolculuk icin ayrıca birde üzerine mil puan hediye teşekkürler air transfer lines.

  2. Halil can dedi ki:

    İzmir ve İstanbul havalimanı ulaşımım için kullandım hem temiz hem keyifli hem kaliteli ve başarılı bir hizmet aldım. Aldığım hizmetten her 1 tl harcamaya 10 mil puan kazandım. Tavsiye ederim

    1. Hasan Ali özden dedi ki:

      Son zamanlarda kullandığım en güvenli en temiz ve en konforlu ulaşım aracı

  3. Bülent May dedi ki:

    İstanbul havalimanında birkaç kez kullanma fırsatım oldu. Uzman kadrosuyla kesinlikle tercih sebeplerimden olmaya devam edecek.