enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Avrasya Ambalaj Fuarı 23 Ekim Çarşamba Tüyap Fuar Merkezinde Başlıyor: Fuara İlgi Çok Büyük

Ambalaj endüstrisine yönelik olarak Avrasya coğrafyasında her yıl düzenlenen en kapsamlı ve en büyük ticaret platformu olan Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı, 23-26 Ekim 2024 tarihleri arasında Büyükçekmece, İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 29. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Avrasya Ambalaj Fuarı 23 Ekim Çarşamba Tüyap Fuar Merkezinde Başlıyor: Fuara İlgi Çok Büyük
20 Ekim 2024 17:21
A+
A-

Ambalaj ürünlerinin yanı sıra, gıda işleme ile ambalaj makineleri ve ekipmanlarına yönelik çözümlerin bir arada sergilendiği Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı; farklı bölge ekonomilerinin kavşak noktası olan İstanbul’da gerçekleşmesi sayesinde de fuar katılımcılarına Türkiye’nin yanı sıra, Orta Doğu, Batı Avrupa, Balkanlar, Rusya, Kafkaslar, Orta Asya, Orta Doğu ve Afrika’dan gelen gıda ve gıda dışı tüm endüstrilerin karar vericileriyle buluşma imkanı sağlıyor. 18. Gıda ve İçecek Teknolojileri Fuarı Food-Tech Eurasia ile eş zamanlı düzenlenen bu iki fuara 1.250 civarı firma temsilcisinin katılması bekleniyor.

Ambalajlama ve gıda işleme teknolojilerine yönelik anahtar teslim çözümler sunan katılımcı firmaları tek çatı altında buluşturan fuarı ziyaret edenler ise ürünleri için en ideal çözüm ortakları ve tedarikçilerle buluşma imkanına sahip oluyor.


Kempasan Makine Ambalaj Fuarına Hazır

2015 yılında Kemal Tosun tarafından kurulan, çikolata paketleme ve otomasyonları konusunda, yılların verdiği deneyim ve tecrübe ile kendini ve temsil ettiği alanı her daim geliştirmeyi hedefleyen, Kempasan Makina bu güne kadar yaklaşık 26 ülkeye ihracat yapan Kempasan Ambalaj fuarına hazırlanıyor.

Kempasan makine; sektörde özellikle otomatik kutulama makinaları, çikolata dağıtım otomasyonları ve özel tasarım çikolata paketleme makinalarında da kendini geliştiren ve yenileyen bir firma olması fuarın gözdesi olmaya şimdiden aday.

 

   Kempasan firması Ar-Ge’ye verdiği önem ve değerle birlikte, kendine özgün tasarımları bulunmaktadır.

Patent sayısını arttırmak için çalışmalarını devam ettiren Kempasan makine, özellikle Ülkemizde yapılmayan makinaları ve sistemleri kendi ülkemizde yapabilmek için büyük çaba harcamaktadır.

Her daim; gelişen teknolojiye paralel olarak, otomasyonlaşan dünyanın teknolojik destekçisi olmaya devam eden Kempasan makine Ambalaj fuarında 12.Hall 1224/A standında yer alacak.

Oniline Davetiye Formu Doldurmak için tıklayınız

Kempasan Makinenin ürettiği Ürünler

* Paketleme Makineleri
* Kutulama Makineleri
* Konveyör ve Besleme Sistemleri
* Özel Tasarım Projeler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.