enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun (En güzel, anlamlı ve resimli 19 Mayıs kutlama mesajları)

19 Mayıs 1919 yılı ve tarihi, Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihindeki en önemli dönüm noktalarından bir tarihtir. Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı bir tarih olan 19 Mayıs aynı zamanda ülkemizde uzun yıllardır “Gençlik ve Spor Bayramı” olarak kutlanmaktadır.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun (En güzel, anlamlı ve resimli 19 Mayıs kutlama mesajları)
18 Mayıs 2023 19:49 | Son Güncellenme: 19 Mayıs 2023 20:46
A+
A-

Tam 104.ncü 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı…

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyetini ‘Ya bağımsızlık ya ölüm’ diyerek 19 Mayıs 1919’da kurdu, ardından ise ulusal bağımsızlık mücadelemiz ve serüvenimiz başladı. Mustafa Kemal Atatürk’ün bazı veciz sözleri 19 Mayıs’ın 104. yıl dönümünde hem Atatürk’ü anmak hem de gençlik ve spor bayramını kutlamak isteyen vatandaşlar tarafından bizzat paylaşılmaya devam ediyor.

İşte sizlerin de sevdiklerinizle, dostlarınızla ve çevrenizdeki gençlerinizle paylaşabileceğiniz resimli ve anlamlı 19 Mayıs mesajları, şiirleri ve de güzel sözleri…

”Ey Türk gençliği! Birinci vazifen; Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur.”

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun!

 

Mustafa Kemal Atatürk Millî Mücadele sıralarında Türk milletini daima ileri götürecek olanların genç fikirler olduğunu görmüştü. 19 Mayıs yeni Türkiye’nin ve Atatürk’ün doğum günüdür. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu ve mutlu olsun.

Milletin bağrında temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri ona bırakacağım, gözüm arkada kalmayacak. Zafer “Zafer benimdir” diyebilenlerindir. K. Atatürk 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

Milli hedefler, milli irade yalnız bir kişinin düşünmesinden değil, bütün milletin arzularının, isteklerinin ve emellerinin birleşmesinden ve bütünleşmesinden ibarettir. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu ve mutlu olsun.

Vatanımızı, milletimizi ve bayrağımızı korumak için; 104 yıl önce Samsun’da başlayan istiklal mücadelemizi, bugün aynı azimle ve kararlılıkla, Büyük Türkiye idealimiz yolunda sürdürüyoruz.

Bu mücadelenin en büyük nişanelerinden biri olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm Milli Mücadele kahramanlarımızı şükran ve saygıyla anıyoruz.

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. ( K. Atatürk ) 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Tarihin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919′un 103.ncü yıl dönümüne ulaşmanın coşku ve heyecanını yaşıyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve atalarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

19 Mayıs, Türk Milleti’nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği bir günün adıdır. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Zaferin büyüklüğü, savaşın çetinliği ile ölçülür. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Türkiye Cumhuriyeti’ni çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak ve bizden sonraki nesillere teslim etmenin en büyük görevimiz olduğunun bilincindeyiz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Milletimizin bağımsızlık ve özgürlük umutlarını gerçeğe dönüştüren, kurtuluş ateşinin yakıldığı 19 Mayıs’ın yıldönümünde,başta ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kurtuluş mücadelesi kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz.

Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz ( K. Atatürk ). 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

İlk bayram töreni
Ey güzel ülkemin güzel yüzlü gençleri. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

Ey Türk Gençliği vazifelerini unutma bayramını da doya doya kutla. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Gençliğinde dik duranın ihtiyarlığında beli bükülmez. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Milletimiz çok büyüktür. Hiç korkmayalım. O, esaret ve aşağılığı kabul etmez. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

19 Mayıs ulusal egemenliğin başlangıç günüdür. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Bütün ümidim gençliktedir. Her kafanın anlamaktan aciz olduğu yüksek bir varlıktır gençlik. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Milletin istiklâlini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

 

Ey Türkiye Gençliği görevlerin unutma gençlik bayramını da doya doya kutla ve yaşa. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.