enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

“15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü”

“15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü”
15 Ekim 2021 14:42
A+
A-

Hanönü Kaymakamı Emrah Bütün, Eşi Pınar  Bütün” 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü ” vesilesi ile Hanönü Bağdere Köyünde bulunan Hülya Yıldırım’ a ait çilek bahçesini ziyaret etti.

Hülya Yıldırım’a ait  olan 1 dekar çilek tarlası, bundan 5 ay önce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ nün % 50 hibeli destek programı ile kurulmuştur.

1 dekar alana yaklaşık olarak 6 bin adet çilek fidesi ve malç naylonu Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından %50 hibeli olarak çiftçimize teslim edilmiştir. Programa katılan Hanönü Kaymakamı Emrah Bütün  ” Kadınlarımız yeter ki üretimde yer almak istesinler, bütün kurumlarımız ile destek vermeye hazırız” dedi. Ziyaret esnasında bahçede bulunan kadın çiftçilerimize Kaymakamımız Emrah Bütün  tarafından tüplü ceviz fidanı hediye edildi.

 

Programa Kaymakamımız  Emrah Bütün, Eşi Hanımefendi Pınar Bütün, İlçe Tarım Müdürü İbrahim Burak Eminoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Mesud Yıldız, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Bayhan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Birgül Yılmaz, Ziraat Bankası Müdürü İlknur Özdemir, Kadın Girişimciler Derneği Üyeleri ve kadın çiftçilerimiz katıldı. Kadın çiftçilerimiz ziyaretten memnun kaldıklarını belirterek bütün katılanlara teşekkür ettiler. Kaymakamımız Sayın Emrah Bütün 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü vesilesi ile tekrardan günlerini kutladı. Ayrıca bol ve bereketli bir yıl olması dileklerinde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.