enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Ziraat Türkiye Kupasında Dev Rakip : Galatasaray – GMG Kastamonuspor

Ziraat Türkiye Kupasında Galatasaray ile eşleşen GMG Kastamonuspor maç için İstanbul’a gelerek kampa girdi.

Ziraat Türkiye Kupasında Dev Rakip : Galatasaray – GMG Kastamonuspor
18 Ekim 2022 18:18
A+
A-

Liğin başlamasına az bir süre kala kurulabilen GMG Kastamonuspor ligde oynadığı karşılaşmalarda az gol yiyen ve az gol atabilen bir takım görüntüsü veriyor.

Ziraat Türkiye Kupası bir üst turunda kendi sahasında Nevşehir Belediyesporu da penaltılarla eleyen GMG Kastamonuspor’da tüm gözler Galatasarayla oynanacak kupa maçına çevrilmiş durumda.

Galatasaray ile oynanacak kupa maçının biletlerrinin 70 TL’den satıldığını ve satışların devam ettiği ve de TC kimlik no ile stat önünden veya online satış yöntemiyle alınabileceği bildirildi.

GALATASARAY KUPA MAÇI BİZİM İÇİN İYİ BİR FIRSAT

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Metin Akpunar, Galatasaray maçıyla ilgili olarak; 19 Ekim Çarşamba günü Nef Stadyumu’nda saat 21:00’da oynanacak ve aspor ekranlarından canlı yayınlanacak karşılaşma için gururlu olduklarını söyledi.

“Galatasaray ile karşılaşacağımızdan mutluyuz ve heyecanlıyız”

Kastamonu’nun ve GMG Kastamonuspor’un tanıtımı açısından çok önemli bir maç oynayacaklarını belirten Akpunar, “Bunun için mutluyuz ve heyecanlıyız” dedi.

Belirli bir oyun sistemlerinin olduğunu ve bunu sahada uygulamak istediklerini ifade eden Akpunar, “Maçta rotasyonumuz olacak. Çünkü bir taraftan lig de devam ediyor. Çok ciddi bir maç temposundan çıktık. Pazar-Çarşamba şeklinde arka arkaya maçlar oynadık. Özellikle bu maçta genç, hedefi olan 5-6 oyuncuma görev vermeyi düşünüyorum” diye konuştu.

Genç isimler için karşılaşmanın çok önemli olduğunu vurgulayan Akpunar, “Bu maçla ilgili beklentim, takımdaki genç oyuncuların hedeflerini ve potansiyelini ön plana çıkarmak olacak. Futbol kamuoyunun gözü önünde bir maça çıkacağız. Bu oyuncularımız için de bir fırsat olarak görüyorum. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

GENÇ FUTBOLCU ÖMER FARUK : “Hayalini kurduğum bir takıma karşı oynayacağım”

Sezona geç başlamalarına rağmen başarılı sonuçlar aldıklarını söyleyen GMG Kastamonuspor’un genç yeteneklerinden Ömer Faruk Yücel de, “Sezona geç başladık. Ama sezon başından itibaren Metin hocamız gençlere şans vermeye çalışıyor. Biz de bu şansı değerlendirmeye çalışıyoruz. Üstümdeki formanın hakkını vermeye çalışıyorum. Önümüzde Galatasaray maçı var. O statta ve taraftarın önünde maç oynamak hayalini kurduğumuz bir şeydi. Çok büyük bir camiayla oynayacağız. İyi hazırlandık. Üç gün önce bir maç oynadık ama iyi dinlendik. Hocamız da gençlere şans vereceğini söyledi. Biz de iyi hazırlandık. Skordan daha çok oynayacağımız oyun, iyi mücadele ve göstereceğimiz özveriyle bütün taraftarlardan alkış toplamak istiyoruz. Galatasaray maçı yaklaştıkça cidden uyuyamıyor ve heyecanlanıyorum. Çünkü milyonlar izleyecek bu maçı. Bu şansın kıymetini bilmek gerekiyor. Umarım güzel ve keyifli bir maç olur” dedi.

ALPTEKİN ÇAYLI : “Kafamda sürekli stadı ve taraftarını hayal ediyorum”
Çok heyecanlı bir maç oynayacaklarını ifade eden GMG Kastamonuspor’un genç isimlerinden Mustafa Alptekin Çaylı ise, “Benim için çok heyecanlı bir maç olacak. Bu yaşımda Galatasaray gibi bir kulübe karşı oynamak çok iyi bir fırsat. Hocamız da şans verirse elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. İki hafta önce Trabzon deplasmanında Galatasaray’ın rakip olarak kurada çıktığı zamandan itibaren kafamda sürekli o stadı ve taraftarı hayal ettim. Heyecan ve stres oluyor ama çok güzel bir duygu. Bu yaşımda bunu tecrübe edinecek olmam çok önemli bir şey. Ben de elimden gelenin en iyisini yapacağım” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.