enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Yeniden Refah Kastamonu Taşköprü Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Topçu Kimdir?

İstanbul, Ankara, Kocaeli, Sakarya, Samsun ve Kastamonu’da Ak Parti ile yaptığı ittifak görüşmelerinde bir netice çıkmayınca, kendi adaylarını belirleyen Yeniden Refah Partisi, Kastamonu ve ilçelerinde kendi logosu ve adayları ile seçime giriyor.

Yeniden Refah Kastamonu Taşköprü Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Topçu Kimdir?
14 Şubat 2024 21:08 | Son Güncellenme: 14 Şubat 2024 21:10
A+
A-

Kastamonu merkezde Metin Topaloğlu ve Tosya’da İbrahim Demir’i aylar öncesinden açıklayan Yeniden Refah Partisi, Kastamonu Taşköprü içinde adayını, ilçe başkanı Mehmet Ali Topçu olarak açıkladı.

  Yeniden Refah Partisi Kurucu Başkanı ve mevcut ilçe başkanı Mehmet Ali Topçu, 15 gün önce Ankara’ya davet edilerek, Taşköprü belediye başkan adaylığı görevi verildi.
Genç ve dinamik bir ekip ve belediye il genel ve ilçe meclisi adaylarıyla seçim çalışmalarına başlayan Topçu, gördükleri ilgiden dolayı memnun.

AHLAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI GETİRECEĞİZ!

Milli Görüşe olan güveni en ahlaklı bir şekilde ahlaklı Belediyecilik anlayışı ile temsil edeceğimize inancımız tam diyen Topçu, Kamu kurumlarını, pazarları, esnafları, sanayi esnaflarını dinlediklerini ve istişarelerde bulunduklarını belirterek, Halkımızla iç içeyiz ve değişimi yerelden başlayarak genele taşıyacağımızı anlatarak, Taşköprü için hazırladığımız projelerimizi bir bir paylaşıyoruz” dedi.

YENİDEN REFAH PARTİSİ TAŞKÖPRÜ ADAYI MEHMET ALİ TOPÇU KİMDİR?

1974 yılında Taşköprü İlçemize bağlı Bey köyünde doğdum. İlk okulu köyümüzde bulunan Bey Köyü ilk okulunda okudu. Orta okulu Taşköprü ve daha sonra Kastamonu 23 Ağustos orta okulunda okudu. 23 Ağustos Orta okulundan mezun oldu. Lise eğitimimi Kastamonu Endüstri meslek lisesinde başladı. Daha sonra Teknik lise Elektrik bölümünden mezun oldu. Ticaret hayatına atılıp alım satım işleri ile meşgul olan Topçu, 1992 yılında ilk kez Milli Görüşle tanıştı. Refah Partisi, Fazilet ve Saadet Partilerinde çeşitli görevlerde bulunan Mehmet Ali Topçu, 2019 Yılında Taşköprü Kurucu ilçe başkanlığı görevine atandı. YRP Taşköprü ilçe başkanlık görevini o günden beri sürdüren Mehmet Ali Topçu, 2024 Yerel seçimler için Taşköprü’den belediye başkan adayı olarak gösterildi.

Serbest Ticaret ve Harita Kadastro Bürosu olan Abdullah Aktaş ile uzun yıllar birlikte çalıştılar. Buradan emekli olan Mehmet Ali Topçu, Kendi şirketiyle ticaret hayatına devam ediyor. Mehmet Ali Topçu, Evli ve iki kız babasıdır.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.