enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Yeni Yılınız (2023) Kutlu Olsun (2023 Yeni yıl Mesajları)

“Her yeni yıl; başarının, güzelliğin, mutluluğun ümit edildiği, kardeşlik ve dostluk bağlarımızın pekiştiği, daha rahat bir hayata ulaşma yolunda yeni isteklerimizin yeşerdiği bir yıldır.
Acısıyla tatlısıyla ve hatıralarıyla 2022 yılını geride bırakırken, önümüzdeki 2023 yılının mutluluk, başarı içinde ve sağlıklı bir şekilde geçmesi için neler yapmamız gerektiğini düşünerek, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz.

Yeni Yılınız (2023) Kutlu Olsun (2023 Yeni yıl Mesajları)
31 Aralık 2022 12:41 | Son Güncellenme: 31 Aralık 2022 12:45
A+
A-
Yeni yıl 2023 heyecanı tüm ülkeyi ve dünyayı sarmış oldu. 2023 yılının ilk anlarında en güzel mesajlarını sevdikleriyle paylaşmak isteyenler en güzel yeni yıl yani 2023 mesajları için araştırmaya başladılar. Bu bağlamda Kastamonumuzun mülk-i amirleri de yeni yıl mesajı yayınladılar. İşte O mesajlar…
Kastamonu Valisi Avni Çakır’ın 2023 Yeni Yıl Mesajı
 Asırlardır kalkınma yolunda bütünlüğünden ödün vermeyen Türk milletinin büyük bir gururla taşıdığı değerlerine değer katmak adına planlanan bir çok projeyi hizmete sunmak üzere  yeni bir yılın  sayfasını açıyoruz.
Bugün, ailede olduğu gibi,   toplum hayatında da paylaştığımız   yaşam alanlarımızdaki  gelişmişliğin bizleri olumlu yönde etkilediği ve hep bir üst seviyeye taşıdığını görüyoruz.
Zamanla sınırlı olmayan yükselişlerin yaşam tarzımızı değiştirdiği, geliştirdiği  günümüzde  hedeflerimiz de sınırsız olarak büyümekte, teknoloji ve bilgi çağına benzersiz projeler üretilmektedir.

Kastamonu Valisi Avni Çakır

Büyük başarılarımızın ardındaki sarsılmaz   gücün varlığı bizlere vatan, millet, devlet birliğini, bütünlüğünü göstermekte,  her gün çağ atlayan  bir anlayışın varoluşunu hissettirmektedir.
Dünya çapındaki vizyonumuzu belirleyen bu platformda  bizlere destek veren tüm vatandaşlarımıza ve  İlimizin gelişimine imza atan devlet büyüklerimize saygılarımı sunuyorum.
Geleceğin umuduna, genç nesillerin istikbaline vesile olan tüm Kastamonuluların yeni yılını kutluyor, aileleri ile birlikte sağlıklı, başarılı ve mutlu bir yaşam diliyorum” dedi.

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. R. Galip Vidinlioğlu’nun Yeni Yıl Mesajı

Acısıyla tatlısıyla, hüznüyle coşkusuyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı gururunu, onurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşayacağımız bir yıla merhaba diyoruz. Gerek sağlık, gerek ekonomik olarak dünyanın sıkıntılarla mücadele ettiği yılların ardından ülke olarak yeniden toparlanma ve yükseliş yılına merhaba diyeceğimize yürekten inanıyorum. Türk Milleti’nin feraseti bölünemeyecek bütünlüğü ve kardeşliği tüm zorluklara göğüs gerecek ve ülkemizin hedeflerine ulaşmasındaki en büyük gücü olacaktır.
Kastamonu Belediyesi olarak yeni yılda da üretmeye, üretime destek olmaya, ortak akıl ile şehrimizi yönetmeye devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında hedeflerimize omuz omuza koşar adım ilerleyeceğiz.
Zor dönemlerden geçtiğimiz sürede şehrimize öz kaynaktan 330 Milyon TL yatırım harcaması yapmanın yanı sıra belediyemizin borç yükünü düşürdüğümüz gibi yeni yılda da daha güçlü şekilde memleketimize hizmet edeceğiz. Öyle ki bugün Kastamonu Belediyesi finansal anlamda şehrimiz ölçeğindeki illere baktığımızda ülkemizin en güçlü belediyelerinden biridir ve tüm borçlarını karşılayacak güçtedir. Bizler önce ülkem ve milletim diyerek çıktığımız yolda üretken belediyecilik hedefiyle 2023 yılında da eksiklikleri hızla gidermeye siz kıymetli hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz.

                          Belediye Başkanı Vidinlioğlu’da Koronavirüse Yakalandı

Bakanlıklarımız ile bugüne kadar yaptığımız ortak çalışmalar neticesinde şehrimize 800 Milyon TL’lik yatırım katkısı sağladığımız gibi önümüzdeki süreçte de ilimizin gelişimi, hemşehrilerimizin refahı için her türlü girişimde bulunacak ve değerlerimize değer katmayı sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde Cumhuriyetimizin 100’üncü yılının ülkemizin şahlanış yılı olacağına inanıyor, birlikteliğimizin dünden daha kuvvetli olacağını biliyorum.
2023 yılında da şehrimizin değerlerine değer katmak adına her türlü adımı atmaya devam edeceğiz. Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl geçirmenizi diler saygılarımı sunarım.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.