enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Vali Avni Çakır Hanönü’nde incelemelerde bulundu

Vali Avni Çakır Hanönü’nde incelemelerde bulundu
14 Ekim 2021 04:09 | Son Güncellenme: 14 Ekim 2021 08:27
A+
A-

Kastamonu Valisi Avni Çakır Hanönü ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Hükümet Konağı önündeki karşılamada Hanönü Kaymakamı Emrah Bütün, Belediye Başkanı Sayın Serkan Uçar, Şehit ailesi Sayın Zaide Gülmez, Cengiz Gülmez, Hüseyin Çorbacı, İl Genel Meclis Üyeleri ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.

Kastamonu Valisi Avni Çakır ilçeye yeni atanan Kaymakam Emrah Bütün’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 12 Ağustos tarihinde ilçede meydana gelen sel felaketinden etkilenen köy yolları ve içme suyu onarım çalışmalarını yerinden inceleyen Vali Avni Çakır, Hanönü halk pazarı günü olmasından dolayı pazar esnafı, filyasyon çalışmalarında bulunan sağlık çalışanları ve okul çıkışında olan öğrenciler ile sohbet ederek sorunları dinledi.

Vali Avni ÇAKIR Hanönü’nde incelemelerde bulundu

Öğrencilere de hediyeler veren Vali Avni ÇAKIR Hanönü Kadın Girişimciler Derneğini de ziyaret etti. Kadın Girişimciler Derneği tarafından ikramlarda bulunuldu. Dernek yetkilileri kadın girişimcilerin yöresel ürünleri temin ve tedarik konusunda önemli olduğunu ve evlerine belirli miktarlarda da olsa destek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler. Akabinde sel felaketinden etkilenen Gökçeağaç köyünde incelemelerde bulunuldu.

İlçe Özel İdare ekipleri, Devlet Su İşleri Ekipleri ve Karayolları ekiplerinin destekleri ile yapılan dere ıslah çalışmaları, mevcut köprü ayaklarının güçlendirilmesi çalışmaları yerinde incelenerek bilgi aldı. Ayrıca Gökçeağaç Köyünde çeltik ekimi ile uğraşan Hayri Ünal’ın çeltik hasadı heyacanla gözlendi. Sel felaketinden etkilenen Çaybaşı-Kayabaşı-Hocavakıf köylerimizin grup yolunda Özel İdare ekipleri, Devlet Su İşleri Ekipleri ve Karayolları ekiplerinin destekleri ile yapılan dere ıslah ve güçlendirme çalışmalarını da yerinde inceleyen Vali Avni Çakır’ ın Hanönü ziyaret programına Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selçuk Aslan, Tarım ve Orman İl Müdürü Fatih Önlem’de katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.