enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

“Türk Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası” (Mesajları)

Türk Polis Teşkilatının 177. yıl dönümü ve Polis Haftası Kutlu Olsun. Ülkemiz ve milletimizin güvenliğinin teminatı olan, gecesini gündüzüne katarak suç ve suçluyla mücadele eden, toplumun huzuru ve güvenliği için fedakarca çalışan, emniyet mensuplarımızın Polis Haftası’nı kutluyoruz. Görevi başında şehit olan kahraman polislerimizi rahmet ile anıyor, kahraman gazilerimize de minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz

“Türk Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası” (Mesajları)
10 Nisan 2023 12:20 | Son Güncellenme: 10 Nisan 2023 16:56
A+
A-

Kastamonu mülki idare amirleri “Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 178. Yıl dönümü ve Polis Haftası” nedeniyle birer mesaj yayınladılar.

Kastamonu Valisi Avni Çakır’ın Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü Mesajı
Demokratik toplum düzeninin özünü teşkil eden güvenin,  emniyetin  geleceğe taşınmasındaki sorumluluğun sahipleri ve  bugünkü huzurumuzun kahramanları  Emniyet teşkilatımız ülkemizin itibarı, yarınlarımızın teminatıdır.
Vatanımızın savunması,  milletimizin asayişi,  devletimizin bekası noktasında  halkımızla birlikte  özverili çalışmalarda bulunan polis teşkilatımız, Türkiye Cumhuriyeti  Devletinin  hak ve hukukunun üstünlüğünü  temsil etmektedir.

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinde  ilgili devlet kurumları  ile yaptığı işbirliği ve  depremzedelerin yaralarının  sarılması, üzüntülerinin paylaşılmasında  milletimize dostluk ve güven   hizmeti veren emniyet görevlilerine teşekkür ediyor, depremde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Huzur ortamından umutlarımıza açılan  yolda  ulaştığımız uluslararası başarılarımıza ortak  olan  Polis  Teşkilatımızın Kuruluş yıldönümünü kutluyor, görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum.

 

 

Kastamonu Belediye Başkanımız Op. Dr. R. Galip Vidinlioğlu’nun Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

 Türk Polis Teşkilatı, 178 yıla varan köklü mazisiyle aziz milletimizin gurur kaynağı ve varlığının teminatı olmuştur. Vatandaşımızın can ve mal güvenliğini sağlayan, vatanımızın ve bayrağımızın müdafaasında müstesna bir etkiye sahip olan kahraman emniyet mensuplarımız göz bebeğimizdir. İleri teknolojilerle donatılmış ekipman gücü ve sonsuz cesaretleri ile vatanımızın her köşesi onlara emanettir.

Mesai kavramı gözetmeksizin yurdumuzun dört bir yanında gecesini gündüze katarak sonsuz bir emek ile çalışan Türk Polis Teşkilatımızın 178. kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftasını tebrik ediyorum. Varlıkları güvencemiz olan her bir emniyet mensubumuzu Cenab-ı Allah’a emanet ediyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum.

Kutsal görevleri uğruna şehit düşmüş olan tüm kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.