enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Tosya İpekyolu Fuarı başvurular başladı! O festivalde öncelikli olacaklar

Tosya Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan İpekyolu Fuarı için başvurular alınmaya başlandı. Fuarda stant açmak isteyen esnaflar 23. Kültür ve Pirinç Festivali’nde öncelikli olacaklar.

Tosya İpekyolu Fuarı başvurular başladı! O festivalde öncelikli olacaklar
25 Temmuz 2022 13:42
A+
A-

Tosya Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 12-19 Ağustos tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek olan Tosya İpekyolu Fuarı için açılacak stantları kiralamak isteyen esnaf ve sanatkarların başvurularının alındığını açıkladı. Tosya İpekyolu Fuarı’ndan stant alacak esnaf bu yıl 25 – 28 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan 23. Kültür ve Pirinç Festivali’nde stant kiralama sırasında öncelik verileceği belirtildi.

Tosya Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada, “Tosya’mızın tanıtımı ve Tosya’daki esnaf, sanatkar, iş insanları ve el emeği göz nuru ile üretilen ürünlerin satışları ile aile ve ilçe ekonomisine katkı sağlanması amacıyla düzenlenen İpekyolu Fuarına tüm esnaf ve sanatkarların başvuruları alınmaya başlandı. Fuarda stant açmak isteyen esnaflara bu yıl 25 – 28 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan 23. Kültür ve Pirinç Festivali’nde stant kiralama sırasında öncelik verilecektir. Stant için Belediye Zabıta Müdürlüğü’ne başvuruda bulunmaları gerekiyor” denildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.