enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

TOKİ, yeni kampanyasını duyurdu! Satışa sunulacak konut ve dükkanlar belirlendi.

TOKİ’nin resmi duyurusuna göre, konut ve dükkan satışı gerçekleştirilecek iller açıklandı. Hem konut hem de dükkan satışlarında uzun vadeli taksit seçenekleri sunulacak.

TOKİ, yeni kampanyasını duyurdu! Satışa sunulacak konut ve dükkanlar belirlendi.
5 Şubat 2024 12:26 | Son Güncellenme: 5 Şubat 2024 12:30
A+
A-

TOKİ’nin büyük kampanyasında ev veya dükkan sahibi olmayı düşleyen vatandaşları sevindirecek haber geldi. TOKİ’nin başlattığı kampanya çerçevesinde, 26 ilde 123 TOKİ konutu ve 29 ilde 296 TOKİ iş yeri, açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak. Alıcılar, konutlar için yüzde 25 peşinat ve 72 ay vade, iş yerleri için ise yüzde 15 peşinat ve 60 ay vade avantajıyla sahip olabilecek.

AÇIK ARTIRMALARIN TARİHLERİ BELİRLENDİ

TOKİ, konut ve iş yerlerinin açık artırmalarını 7-8 Şubat 2024 tarihlerinde Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda düzenleyecek.

KONUT ALIMLARININ YAPILACAĞI İLLER

TOKİ tarafından satışa sunulan konutlar, Adana, Afyonkarahisar, Ankara (Kızılcahamam yüzde 25 Peşin-120 ay vade), Aydın, Balıkesir, Batman, Çorum, Elazığ, Erzurum, Gümüşhane, Hakkari, İstanbul, İzmir, Karaman, Karsa, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Rize, Samsun, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Van ve Yozgat illerinde, yüzde 25 peşinat ve 72 ay vade seçenekleriyle sahip olunabilecek.

İŞYERİ ALIMLARININ YAPILACAĞI İLLER

TOKİ, iş yerleri satışını 29 ilde gerçekleştirecek. Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bilecik, Burdur, Bursa, Denizli, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, İzmir, Kars, Kastamonu, Kırşehir, Konya, Kütahya, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon ve Yozgat illerindeki iş yerleri, yüzde 15 peşinat ve 60 ay vade seçenekleriyle satışa sunulacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.