enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

TFF 2.LİG: GMG Kastamonusporun Gücü Yetmedi 0-2

TFF 2. Lig Kırmızı grup 31.nci hafta karşılamasında son haftaların başarılı takımı GMG Kastamonuspor İskenderunspor ile Gazi stadında karşı karşıya geldi. GMG Kastamonuspor güçlü rakibi İskenferunspora kendi evinde boyun eğdi.

TFF 2.LİG: GMG Kastamonusporun Gücü Yetmedi 0-2
9 Nisan 2023 17:10 | Son Güncellenme: 9 Nisan 2023 17:12
A+
A-

Son 3 haftadır biri hükmen olmak üzere iki galibiyet ve geçen hafta liderlik mücadelesi veren Vanspor ile deplasmanda berabere kalarak dikkatleri üzerine çeken GMG Kastamonuspor’un Teknik Direktörü Levent Eriş, güçlü rakibi İskendurunspor karşılaşmasına Eray Birniçan, Yusuf Talum, Ercan Yazıcı, Berkan Aydeniz, Emre Can Coşkun, Ömer Faruk Yücel, B. Burak Turan, Yasin Başaytaç, Yiğitali Bayrak, Abdülaziz Solmaz ve Ergin Keleş 11’i ile başladı.

57. dakikada İskenderunspor Enes Soy ile bulduğu golle skoru 2-0 a getirdi.

74.ncü dakikada Süleyman Güneş ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek İskenderunsporu 10 kişi bıraktı.

Maçın kalan dakikalarında bol bol sarı kart vardı ve rakibin 10 kişi kalmasını iyi değerlendirmeyen GMG Kastamonuspor gol atamayınca sahadan 2-0 mağlup ayrılmış oldu.

Yorumlar
  1. Anonim dedi ki:

    Allah razı olsun benim de bir hikayem var �zmir’de yaşıyorum aslan kastamonuluyum bir gün Kemeraltı çarşısı’nda dolaşırken �zmir büyükşehir belediye başkanlığı ile karşı karşıya geldim ve çevremdeki insanlar fotoğraf çektiriyordu . sorunlarını konuşuyordu. Göz göze geldim fotoğraf çektirmedim siyasi görüşlerimiz inançlarımız zıt kutup Allah’ım bana iyi ve temiz insanlarla tanıştır ve resim çektir dileğinde bulundum yarım saat geçmeden Konak saat kulesi Filistin. Kermesi Ayhan kardeşim ile tanıştım ve memleketimin Kastamonu olduğunu sohbete başlayınca bana Halilulu ayın telefonla görüştürdü ve tanıştırdı Allah sevdiği Kulu sevdiği Kula. Duaları kabul ettiğini sizlerle paylaşıyorum