enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

TFF 2.LİG: GMG Kastamonuspor Sahasında Sarıyer’i Ağırlıyor

Devre arasında giden ve gelen futbolcularla adından sıkça bahsettiren GMG Kastamonuspor ikinci yarının 2.nci maçında Gazi stadında Sarıyer’i konuk edecek.

Devre arasında giden ve gelen futbolcularla adından sıkça bahsettiren GMG Kastamonuspor ikinci yarının 2.nci maçında Gazi stadında Sarıyer’i konuk edecek.

TFF 2.LİG: GMG Kastamonuspor Sahasında Sarıyer’i Ağırlıyor
21 Ocak 2023 01:14 | Son Güncellenme: 21 Ocak 2023 16:50
A+
A-

Kastamonu Haber

20 puanlı GMG Kastamonuspor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 21. Hafta müsabakasında Pazar günü saat 14.00’te Gazi Stadyumunda Sarıyer Spor Kulübü’nü ağırlayacak.

Bir zamanlar Türkiye Süper liginin en önemli takımlarından olan ve Çelebiç, Erdal Keser, Selçuk Yula, Sercan, Şenol Birol vb. gibi efsane futbolcuların forma giydiği, Dört büyükler diye adlandırılan Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’a kök söktüren bir dönem futbolun evilya Çelebisi Yılmaz Vural’ında çalıştırdığı Sarıyer Futbol kulübüyle karşı karşıya geliyor.

Geçen hafta Antalya deplasmanından eli boş dönen GMG Kastamonuspor kendi sahasında oynayacağı Sarıyer maçını kazanıp çıkışa geçmek ve üst sıralara tırmanmak istiyor.

ÜMİT KARAN UYUM SÜRECİ İÇİNDEYİZ

Teknik Direktör Ümit Karan; Devre arasında 9 futbolcunun takıma katıldığını ifade ederek “Bir uyum süreci içerisindeyiz”

Amaçlarının iyi bir takım oluşturmak olduğunu, bunu da başardıklarına inandığını söyleyerek, “Çok İyi oyuncular kadromuza kattık. Umarım uzun yıllar Kastamonu’ya hizmet edecekler” dedi.

Teknik Direktör Ümit Karan; Sarıyer maçının kendileri açısında oldukça önemli olduğunu ifade ederek
“İkinci yarının ilk iç saha maçını oynayacağız. Bu bizim için çok önemli. Yeni ve gelecek vaat eden bir takım kurduk. Bu oluşum biraz zaman alıyor. İnsanların bizden beklentisi fazla ama biraz sabırlı olmak gerekiyor. Bu takımdan 13 futbolcu ayrıldı, aramıza 9 yeni oyuncu katıldı. Bir uyum süresi içerisindeyiz. Bana göre Serik Belediyespor maçında da kötü oynamadık. Goller kaçırdık. Futbolda galip gelebilmek için girdiğiniz pozisyonları değerlendirmeniz gerekiyor. İnşallah Sarıyer maçında iyi bir skor elde ederek çıkışa geçmek istiyoruz” dedi.

KASTAMONUSPOR MAÇI CANLI YAYIN FUCHSSPORTS’DA

Kendi saha ve seyircisi önünde Sarıyerspor ile oynayacağı karşılaşmayı FuchsSports YouTube kanalında canlı olarak yayınlanacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.