enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Taşköprüspor Zorlu Virajda (Kastamonu ÖİKH Liderlik Avında)

İkinci oynadığı 3 karşılaşmayı kazanarak 3.ncü sıraya yerleşen temsilcimiz Taşköprüspor ile iki maçı kazandıktan sonra geçen hafta Bartınspora kaybeden diğer temsilcimiz Kastamonu ÖİKH zorlu virajdalar…

Taşköprüspor Zorlu Virajda (Kastamonu ÖİKH Liderlik Avında)
26 Şubat 2022 06:30 | Son Güncellenme: 25 Şubat 2022 22:00
A+
A-

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Taşköprüspor, 27 Şubat Pazar günü Çubuk İlçe Stadında Çubukspor’a konuk olacak. Geçen hafta Kurşunlu belediyespora gol olup yağan ve 7 gol atan sarı kırmızı Taşköprüspor Çubuk deplasmanında galibiyetle dönebilirse grup liderliği için avantaj yakalamış olacak.

Saat 14.00’te başlayacak bu önemli karşılaşmaya Ankara’da ikamet eden tüm hemşehrilerimizi bizleri yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz ve stada bekliyoruz denildi.

Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri Taraftar Desteği Bekliyor

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluğun güçlü adaylarından olan geçen hafta Bartınspora 2-1 yenilen temsilcimiz Kastamonu İl Özel İdare KHS, 27 Şubat Pazar günü saat 14’te Çankırıspor’u ağırlayacak. Karşılaşma Gazi Stadı’nda oynanacak ve saat 14:00’da başlayacak.

Kastamonu ÖİKHS’un favori olduğu karşılaşmada taraftar desteği bekliyor. Yapılan açıklamada tüm Kastamonuluları stada davet ediyoruz denildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.