enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Taşköprülüler Derneği ilk yardım Kamyonunu gönderdi.

Bu dernekler arasında yer alan ve uzun yıllardır faaliyet gösteren İstanbul Taşköprülüler derneğide hemşehrilerine destek olabilmek ve yaraları sarabilmek adına acil olarak yardım kampanyası başlattı.

Taşköprülüler Derneği ilk yardım Kamyonunu gönderdi.
12 Ağustos 2021 19:06 | Son Güncellenme: 13 Ağustos 2021 09:01
A+
A-

Kastamonu ilimizde meydana gelen özellikle Bozkurt, Azdavay, Çatalzeytin, Şenpazar, Küre, İnebolu, Devrekani, Ağlı, Pınarbaşı ve Daday İlçelerimizi vuran sel felaketinden gurbetteki Kastamonulular ve STK’larımızın yardım kampanyaları da artmaya başladı.

Taşköprülüler Derneği ilk yardım Kamyonunu gönderdi.

Hemşehrilerimizin bu zor zamanlarında bir nebzi destek olabilmek için İstanbul ve Ankara başta olmak üzere faaliyet gösteren dernekler birbirini ardına yardım ve destek kampanyalarıyla seferberlik başlattılar.

Bu dernekler arasında yer alan ve uzun yıllardır faaliyet gösteren İstanbul Taşköprülüler derneğide hemşehrilerine destek olabilmek ve yaraları sarabilmek adına acil olarak yardım kampanyası başlattı. Bir çok işadamı ve üyeleriyle iletişim kurup yiyecek, içecek, gıda, giyecek ve bölgenin acil ihtiyaçlarından oluşan bir kamyon yardımı bölgeye gönderdi.

Taşköprülüler Derneği ilk yardım Kamyonunu gönderdi.

Taşköprülüler Derneği başkanı Fatih Sezgin yaptığı değerlendirmede acil olarak hemşehrilerimizin ihtiyaç duyacağı gıda ve malzemeleri hazırladıklayıp yetkililerle görüşüp hemen gönderdiklerini bu konuda desteklerini esirgemeyen Reis Gıda Mehmet Reis, Sezgin Aksesuar Adem Sezgin, Say Nakliyat Emre Yaman başta olmak üzere tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz dedi. Kampanyalarının ve desteklerinin devam edeceğini de belirten Sezgin hemşehrilerimizin yaralarını sarabilmek için her zaman hazır olduklarını belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.