enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Taşköprüspor Kulübü Başkanı Altan’dan Federasyona Veryansın

Taşköprüspor Kulübü Başkanı Hüseyin Aytaç Altan açıklamalar da bulundu.

Taşköprüspor Kulübü Başkanı Altan’dan Federasyona Veryansın
10 Nisan 2021 15:43 | Son Güncellenme: 10 Nisan 2021 16:00
A+
A-

Hayallerimizi öldürüyorsunuz…

2020 Eylül ayından beri sürekli ertelenen ve bir türlü başlayamayan amatör ligler en son 17 Nisan tarihi ile başlayacağı duyurulmuş ve takımlarda bu tarihe göre hazırlıklarını tamamlamış artık liglerin başlamasını heyecanla bekliyordu ki tekrar açıklanan erteleme kararıyla amatör futbolseverler hayal kırıklığına uğradılar. Bu yıl ilk kez Bölgesel amatör ligde oynayacak olan Taşköprüspor kulüp başkanı Hüseyin Aytaç Altan konuyla ilgili zehir zemberek açıklamalar yaptı.

Taşköprü Spor Kulübü Başkanı Altan’dan Federasyona Veryansın

Taşköprüspor Kulübü Başkanı Altan’dan Federasyona Veryansın

İşte o açıklamanın tamamı;

Geçen sene eylül ayında başlaması gereken ama oyalamalarınızla hala oynanamamış, en son 17 nisan diyerek kandırdığınız 1 hafta kala tekrar açıklama yapıp maçların ertelendiğini duyurarak bütün ülke çocuklarının vebalini nasıl ödersiniz bilinmez. Ülkede bütün faaliyetler devam ederken amatör futbolu başlatamadınız. Bu yanlıştan biran önce dönüp maçları söylediğiniz gün ve tarihde başlatmanız gerekir. Kongreler yapılabiliyor, diğer bütün müsabakalar oynanabiliyor, milli maçımızı seyircili oynatmak konusu bile tartışılıyor, halısahalar açık, veteranlar maçlarını oynuyor, dünyada hali hazırda seyircili oynanan futbol müsabakaları varken ne hesap içerisindesiniz de amatör futbolu oynatmıyorsunuz?

Daha dün bütün futbolcuları aşılamakla ilgili faaliyetler olduğunu duyuyorken ertesi gün maçlar erteleniyor bu ne pehriz bu ne lahana turşusu. Son olarak sizlere tavsiyemiz; Eğer bu hatadan bu yanlıştan dönmezseniz ne oynatacak futbolcu bulabileceksiniz, ne oynatacak kulüp bulabileceksiniz. Sahip çıkıyoruz dediğiniz amatörü bitiriyorsunuz…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.