enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Taşköprü Sarımsak Festivali Toplu Sünnet Şöleni ve Dualarla Başladı

34. Uluslararası Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali etkinlikleri kapsamında Taşköprü Belediyesi tarafından Toplu Sünnet Töreni düzenlendi.

Taşköprü Sarımsak Festivali Toplu Sünnet Şöleni ve Dualarla Başladı
18 Ağustos 2022 11:48
A+
A-

34. Uluslararası Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali etkinlikleri toplu sünnet ve dualarla başladı. Taşköprü Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen Toplu Sünnet Töreni’nde 60 çocuk erkekliğe de ilk adımlarını törenlerle atmış oldu.

Toplu Sünnet programına, Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal, Belediye Başkanı Abdullah Çatal, MHP Kastamonu İl Başkanı Emin Çınar, Taşköprü Belediye Başkanı Yardımcısı Harun Yalçın, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Taşköprü Postasından Hamza Sefa Yılmaz ve Oğuzhan Erdoğan’ın haberine göre;

Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından din görevlisi Ahmet Tuna’nın Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan Sünnet Şöleni’nde konuşan Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, pandeminin ardından bu programla çocuklarımızın ve ailelerimizin gözlerindeki mutluluğu görmenin heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Yaklaşık 60 evladımız sünnet oldu. Tüm ailelerimizi tebrik eder, çocuklarımıza ise mutlu bir hayat dilerim. Sünnet Törenimize desteklerini esirgemeyen, hayırsever iş insanımız Sadi Kaya beyefendiye ve ailesine, Taşköprü Devlet Hastanemizin kıymetli personeline teşekkürlerimi bir borç bilirim” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanı Emin Çınar ise; “Bugün 60 evladımız erkekliğe ilk adımını attı. Bu hayra vesile olan başta Taşköprü Belediye Başkanımız Abdullah Çatal’a ve bütün çalışanlara teşekkür ederim. Rabbim burada ki bütün evlatlarımıza hayırlı ömür geçirmeyi nasip etsin inşallah” dedi.

Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal’da; “Bugün burada yaklaşık 60 tane genç çocuğumuzun mutluluğuna ortak oluyoruz. Bu benim katıldığım ilk Sarımsak Festivali, geçtiğimiz senelerde yaşadığımız pandemi döneminden dolayı Sarımsak Festivallerinin gerçekleştirilememesinden dolayı bugün bende çok heyecanlıyım” dedi.

Başkan Çatal, hayırsever işadamı Sadi Kaya, Taşköprü Devlet Hastanesi Başhekimi Halil Hüseyin Bıyıklı, Hastane Müdürü Bilal Başaran, Genel Cerrah Doktoru Osman Barış Öztürk’e desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Programda sevilen sanatçı Ankaralı Yasemin sahne alarak, katılımcılara ve miniklere güzel anlar yaşattı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.