enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Taşı Sanata Dönüştüren Kastamonulu Bir Marka “Kütük Mermer”

Taşı Sanata Dönüştüren Kastamonulu Bir  Marka “Kütük Mermer”
18 Ocak 2022 11:39
A+
A-

Kastamonulu Markalar

Kütük Mermer İnş. San. ve Tic. A.Ş. 1970 yılında İsmet Kütük tarafından kurulmuştur. Kullanıcılara güzel ve sağlıklı ürünleri sunmak için mermer bloklarını ve granit levhalarını Türk ve İtalyan kaynaklardan satın alır ve fabrikalarımızda bulunan makinalarla bunları en mükemmel şekilde işlenir.

Kendi alanında derin bir tecrübe sahibi olup bu doğrultuda geniş bir müşteri portfoyüne sahip bir firmadır.

Müşterilerine yüksek kaliteli mermer ürünlerini rekabetçi fiyatlar ve güvenilir servis kalitesiyle sağlamak üzerine odaklanmış bir şirkettir.

Hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti şirketin en büyük önceliklerinden biridir.

Türkiye’de bulunan mermer çıkaran firmalarla iletişim halindedir. Kütük Mermer; ürünleri sağlayan bu firmalarla karşılıklı saygı çerçevesinde bir ilişki kurmuş olup, temaslarını devam ettirecek ve iş ilişkilerini yönetebilecek uzmanlığa sahip bir firmadır.

Birçok çeşit Türk mermeri’ne olan ihtiyaçları çok kolay bir şekilde karşılayabilmektedir. İstenilen özelliklere sahip Türk mermerini sağlayabilir ve bunu istenilen herhangi bir formatta ve herhangi boyut veya şekilde blok, levha veya kullanıcı ürünü olarak Türk limanlarına teslim edebiliyor.

Bu konuda daha fazla bilgi ve fiyatları öğrenmek için Kütük Mermer ile temasa geçebilirsiniz.

Profesyonel teknik bilgi ve becerisiyle mermer ürünlerini müşterilerin istekleri doğrultusunda dizayn edebilmektedir. Son kullanıcı ürünlerini de müşterinin istekleri doğrultusunda hızlı ve etkin bir biçimde üretebilmektedir. Satın alınan ürünleri istenilen yere iletebilir ve onların kurulumu da gerçekleştiriliyor.

Ürün aralığı duvar fayanslarını, yer fayanslarını, merdivenleri, şömineleri, yüzme havuzlarını, tezgahları ve VANİTY TOPLARI kapsayacak şekilde oldukça geniştir. Bu ürünlerde istenilen tip ve renkte mermer veya granit kullanılıyor. Birçok çeşitli renk ve tip arasından müşteri mermer ve/veya granit olacak şekilde istediğiniz seçimi yapabiliyor.

İstekler doğrultusunda Osmanlı tipi ürünlerin dizaynını da gerçekleştirebilen profesyonel ve yetenekli bir dizayn grubuda mevcuttur.

Ürünler; hamam, camii ve diğer birçok yapıda kullanılabilecek mermer ürünlerini dizayn etmiş ve üretmiş bulunuyor.

Fabrikanın üretim kapasitesi 50,000 m2 plak (levha) dır. Makul boyuttaki herhangi bir plağı üretebilecek kapasite ve yeteneğe sahip bulunmaktadır.

Fabrika 3500 m2 kapalı ve 25000 açık alana sahip olup 4000m3 ‘e kadar olan doğal taşları depolama kapasitesine sahiptir.

İstenilen doğal taş ihtiyacını da karşılayabilmek için profesyonel ekibiyle her zaman hizmete hazırdır.

Gülümseyen bir yüz ve nezaketle karşılama garantisiyle İstanbul Altunizade‘deki showroom’una veya Alemdar’daki fabrikayı her zaman görebilirsiniz.

KÜTÜK MERMER VİZYONU NEDİR?

Blok ve plaka mermerlerimizi müşterilerimizin istediği şekilde kaliteli ürünlere dönüştürerek, doğal taş sektöründe hizmet vermek, verimli üretim yapmak, yenilikçi olmak, çevreye duyarlı bir şekilde üretim yaparak doğal ortamı korumak, müşterilerimize yüksek kaliteli mermer ürünlerini rekabetçi fiyatlar ve güvenilir servis kalitesiyle sağlamaktır.

Müşterilere daima en iyi, kaliteli hizmet ve üretimi sunarken, her şeyin küreselleştiği 21. yüzyılda, dünya üzerindeki en uzak köşelere dahi ürünleri ve hizmeti ulaştırmak. Bunu yaparken ileri teknoloji olanaklarını ve de üretim tekniklerini yeni proje ve pazarlar ile entegre etmek. Her zaman gerek satış öncesi gerekse satış sonrası müşteri memnuniyetini ön planda tutarken, sosyal sorumluluk bilinci içinde çevreye, ulusal ekonomiye ve topluma faydalı olmak.

KÜTÜK MERMER MİSYONU NEDİR?

İnsanlığın faydasına olan ve insan hayatını güzelleştiren mermer, granit, traverten ürünlerimizi doğru malzeme seçimi ile başladığını göz önünde bulundurarak, ne yapıyorsak onu büyük bir hevesle yapmak, vizyonumuzdaki hedeflere ulaşma azmini ortaya koymak ve insanlığa, çevreye saygılı olmak. Mermer sektöründe her zaman için dayanıklı, doğayla barışık ve kullanışlı konutlar üretmek, yenilikçi hizmet ve kalite anlayışıyla pazar kurallarını belirleyen lider şirket olmak

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.