enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Sürpriz Mafia 4 Gelişmesi

Oyun sektöründe oyuncular tarafından en çok sevilen serilerden biri olan “Mafia” serisi, geliştiricileri tarafından resmi olarak yeni bir oyunun geliştirildiğini duyurdu

Sürpriz Mafia 4 Gelişmesi
29 Ağustos 2022 20:08
A+
A-

Geliştirici Hangar 13’ün genel müdürü Roman Hladík, 20. yıl dönümü retrospektifinde “Yepyeni bir Mafya projesi üzerinde çalışmaya başladığımızı onaylamaktan mutluluk duyuyorum” dedi. “Birkaç yıl sonra ve şu anda daha fazla bir şey paylaşamıyor olsak da, bu sevilen seri üzerinde çalışmaya devam etmek ve oyuncularımızı yeni hikayelerle eğlendirmek için gerçekten heyecanlıyız.”

Unreal Engine 5 Sürprizi

Şu anda sahip olduğumuz tüm resmi bilgiler bu kadar, ancak yeni bir Mafya oyununun ilk raporları bu yılın başlarında dolaşmaya başladı. Bu raporlar, yeni oyunun Unreal Engine 5’te mevcut üçlemenin bir öncüsü olarak geliştirileceğini gösteriyor. Bu raporlama doğru olsa bile, geliştirme sırasında ayrıntılar kesinlikle değişebilir.

Bu rapor, stüdyo başkanı Haden Blackman ve baş işletme görevlisi Matthew Urban da dahil olmak üzere Hangar 13’te bir dizi yüksek profilli ayrılış haberleriyle birlikte geldi.

Mafia oyun serisindeki üç giriş de 1930’lardan 1960’lara kadar Chicago, New York ve New Orleans gibi şehirlerin kurgusal versiyonlarında geçen yarı tarihi Amerikan ortamlarına odaklandı.

Mafia oyunu serisi yıllar içinde kendi kimliğini inşa etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.