enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Sporla Bağlan Hayata

İçişleri Bakanlığı bütçesinden Derneklere yardım yapılması hakkındaki yönerge kapsamında, 2021 yılı İçin hazırlanan ‘Sporla Bağlan Hayata’ Projesi hibe almaya hak kazanmıştır.

Sporla Bağlan Hayata
2 Temmuz 2021 16:16 | Son Güncellenme: 2 Temmuz 2021 16:17
A+
A-

Taşköprü Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Derneği tarafından hazırlanan proje, Taşköprü ilçesinde yaşayan sosyo-ekonomik olarak dezavantajlı ailelerin 13-16 yaş aralığındaki çocukların sosyal hayata sporla kazandırılmasını amaçlamaktadır.
Proje kapsamında yüzme, badminton, masa tenisi, oryantring, futbol, basketbol, voleybol, ragbi ve kayak gibi branşlarında eğitim verilmesi hedeflenmektedir.

Sporla Bağlan Hayata

Sporla Bağlan Hayata

Taşköprü Kaymakamlığının nakdi ve ayni katkı konusunda işbirlikçi kurum olarak belirlendiği projede ayrıca hedef kitle olarak belirlenen çocukların/gençlerin İlimizin doğal güzelliklerini ( Valla Kanyonu, Ilıca Şelalesi vb.) , at çiftlikleri ve şehir merkezindeki tarihi ve kültürel yerlerin gezdirilmesi planlanmaktadır.
24.06.2021 tarihli İçişleri Bakanlığı onayı ile kabul edilen Kastamonu Valisi Sayın Avni Çakır ile Taşköprü Gençlik Hizmetleri Spor Klubü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Okan arasında imzalanan protokol ile başlatılan proje ilimizde Kamu-Stk işbirliğine yapmış olduğu katkı dolayısıyla da önem arz etmektedir.

Projemizin kabulünde desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz başta olmak üzere, Sayın Vekilimiz Metin Çelik’e, Bakanlığımız Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğüne, Kastamonu İl Sivil Toplumla İliskiler Müdürlüğüne proje kapsamındaki çocuklar adına teşekkür ederiz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.