enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

“Spor Aşkı Engel Tanımaz”

“Spor Aşkı Engel Tanımaz” diyerek Millî Eğitim Bakanlığına bağlı 81 ilde 500 özel eğitim okuluna farklı engel gruplarının kullanımına sunmak üzere üretilen 27 bin 259 adet spor malzemesinin yola çıkacağını söyleyen Erdoğan, içinde spor malzemelerinin olduğu tırları hep beraber ülkenin dört bir köşesine uğurlayacaklarını vurgulanmıştı.

“Spor Aşkı Engel Tanımaz”
24 Mayıs 2022 18:12
A+
A-
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinesinde “Spor Aşkı Engel Tanımaz”  parolası ile Kastamonu ili Özel Eğitim Okullarına Spor Malzemesi Dağıtım Töreni Vali Avni Çakır’ın katılımı ile Kastamonu Merkez Spor Salonunda gerçekleştirildi.
Kastamonu’da özel çocukların, engellilerin çok önemli ve her zaman onların yanında olduklarını ifade eden Vali Avni Çakır; “Cumhurbaşkanımızın ‘Spor Aşkı Engel Tanımaz’  Özel Eğitim Okullarına Spor Malzemesi Dağıtım Töreninden dolayı kendisine şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
Projede İlimiz ve diğer 80 İldeki binlerce özel gereksinimli öğrencilerin spor yapma imkanına kavuşması, ayrıca eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması hedeflenmektedir.
Yapılan konuşmanın ardından spor malzemesi dağıtımı yapıldı. Malzeme dağıtım törenine İl Protokolü sporcular, engelli bireyler ve aileleri katıldı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.