enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

SON DAKİKA: Müjde Kastamonuspor’un Transfer Yasağı Kaldırıldı (Taraftarlar Derin Bir Nefes Aldı)

Kastamonuspor’un Transfer yasağının açılmasının an meselesi olduğunu, teknik heyetle anlaşma sağlandığını, transfer çalışmalarının ise sürdüğü belirtildi. İşte detaylar

SON DAKİKA: Müjde Kastamonuspor’un Transfer Yasağı Kaldırıldı (Taraftarlar Derin Bir Nefes Aldı)
10 Ağustos 2022 19:43 | Son Güncellenme: 10 Ağustos 2022 19:49
A+
A-

Yılan hikayesine dönen Kastamonuspor’un transfer yasağı ligin bitmesine az bir zaman kala açılmış oldu.

İsmail Dikmenli Tesisleri’nde GMG Kastamonuspor Başkanı Burak İzbeli, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet futbolcular ve taraftarlarla bir araya gelen GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün açıklamalarda bulundu.

Transfer yasağının açılmasının an meselesi olduğunu, teknik heyetle anlaşma sağlandığını, transfer çalışmalarının ise sürdüğünü açıklayan Cengiz Aygün; “Kastamonuspor için yazan çizen, kulübün yalnız kaldığını düşünen arkadaşlarımız oldu. Ama ben ve ailemiz ‘Kastamonuspor’u yalnız bırakmayacağız’ diye bir söz vermiştik. O gün yazıp, çizip hesap soranlar nerede. Gelip bugün burada yüzüme bakıp hesap soramıyorlarsa, başka yerde de hesap sormaya kalkmasınlar. Nerede bu insanlar? Şuan burada kaç kişi var? Biz, bizden isteneni yaptık. Bundan sonra sıra Kastamonu’da.

Ben bugünden sonra Kastamonu’yu takımına sahip çıkmaya çağırıyorum. Ama lafta değil, özde sahip çıkmalarını istiyorum. Tribünleri doldurarak takımının yanında olduklarını göstermelerini istiyorum” dedi.

TEKNİKDİREKTÖR OLARAK METİN AKPUNAR İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Transfer tahtasını açma aşamasına gelen GMG Kastamonuspor’da teknik direktörde belli oldu.

Uzun süredir gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda kırmızı-siyahlı temsilcimiz teknik direktörlük koltuğu için bir dönem Ahmet Yıldırım’ın yardımcısı olarak GMG Kastamonuspor’da da görev alan Metin Akpunar ile anlaşma sağladı.

47 yaşındaki teknik direktör daha önce 3. Lig takımlarından Cizrespor, Altındağspor ve Karakoçan FK’da görev almıştı. Ekibiyle birlikte Kastamonu’ya gelen Akpunar’ın kısa süre içerisinde resmi imzayı atması bekleniyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.