enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

SON DAKİKA: Milletvekili Kalp Krizi Geçirdi Yoğun Bakıma Kaldırıldı

AK Parti İstanbul Milletvekili Kastamonulu hemşehrimiz Hulusi Şentürk, akşam saatlerinde kalp krizi geçirdi. Şentürk yoğun bakıma alındı.

SON DAKİKA: Milletvekili Kalp Krizi Geçirdi Yoğun Bakıma Kaldırıldı
2 Haziran 2023 00:18 | Son Güncellenme: 2 Haziran 2023 01:12
A+
A-

Kastamonu Haber ekibimizin son dakika haberine göre Ak Parti İstanbul 1.bölgeden yeniden milletvekili seçilen hemşehrimiz Hulusi Şentürk, milletvekili kaydı yaptırmak için bulunduğu Ankara’da kalp krizi geçirdi. İstanbul Milletvekili Hemşerimiz Hulusi Şentürk Ankara Güven Hastanesinde yapılan müdahale sonucu Kalp Krizi nedeniyle 3 damarına müdahale edilmiş ve Ankara’da Güven Hastanesi Yoğun Bakımda müşahade altında tutuluyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da hastanede müşahede altında tutulan Şentürk’ü hemen arayarak, yetkililerden bilgi aldı ve kendisi ile konuşarak geçmiş olsun temennisinde bulundu. Doktorlardan alınan bilgiye göre durumu iyi olan milletvekili Hulusi Şentürk tedbir amaçlı bu geceyi hastanede geçirecek.

TSE Başkanlığı da yapan Hemşerimiz ve çok değerli milletvekili Hulusi Şentürk beye, Cenab-ı Allah’tan acil şifa diliyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.