enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

SON DAKİKA: “Hedefteki Adam Tayyip Erdoğan” Kitabının Yazarı Kastamonulu Gazeteci Kayıp!

Kastamonu İnebolu ilçesinde yaşayan ve Hedefteki Adam Tayyip Erdoğan Kitabının yazarı, Gazeteci Yazar Mustafa Yaşar Dilsiz’den iki gündür haber alınamıyor.

SON DAKİKA: “Hedefteki Adam Tayyip Erdoğan” Kitabının Yazarı Kastamonulu Gazeteci Kayıp!
13 Ocak 2024 21:37 | Son Güncellenme: 13 Ocak 2024 22:06
A+
A-

GAZETECİ YAZARA 2 GÜNDÜR ULAŞILAMIYOR

Kastamonu Haber ekibimizin İnebolu Postasından aldığı bilgilere göre; İnebolulu gazeteci yazar Mustafa Yaşar Dilsiz’den (49) Perşembe akşamından beri haber alınamıyor.

25 yıllık mesleki hayatında çeşitli gazete, TV, haber portallarında haber müdürlüğü, yayın yönetmenliği yapan Dilsiz, bir dönem İnebolu gazetesinde de sayfa editörlüğü görevinde bulunmuştu. Dilsiz, son iki yıldır emlak ofisi çalıştırıyordu.

En son 11 Ocak Perşembe akşamı saat 19.50 de evinde telefonunu şarja takarak dışarı çıktığı ve yalnız yaşadığı öğrenildi. Dilsiz, aynı zamanda bir kız babasıdır.

2000 Yıllarda İstanbul Bağcılar ilçesinde Bağcılar Haber gazetesi de çıkaran Yaşar Dilsiz, gazetenin Genel Yayın Yönetmenliğini de yapıyordu.


“Hedefteki Adam Tayyip Erdoğan” Kitabının Yazarı Gazeteci Yazar Mustafa Yaşar Dilsiz Kimdir?

Mustafa Yaşar Dilsiz; 1973 yılında Kastamonu İnebolu ilçesinde doğdu.

25 yıllık mesleki hayatında çeşitli gazete, TV, haber portallarında haber müdürlüğü, yayın yönetmenliği, çeşitli tv kanalları ve programlarında yapım ve yayın sorumluluğu gibi oldukça geniş bir çalışma alanında hizmet vermiş olan yazarın, düşsel gerçekliğin temsilcisi olarak kabul edilen bir ekolün izlerini taşıyan şiir, öykü, roman ve deneme türlerindeki kitaplarının yanısıra mesleki ve günlük gündeme dair 20 binin üzerinde köşe yazısı ve makalesi bulunmaktadır.

GAZETECİ YAZAR MUSTAFA YAŞAR DİLSİZ’İN ESERLERİ

1993 Hayalden Gerçeğe – Şiir
1996 Sürgün Düşler – Şiir
2003 Son Meryem – Roman
2016 Kara Kutu – Anı Deneme
2018 Yetim Evlat Öyküleri – Öykü
2018 Hedefteki Adam – Biyografi

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.