enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

SON DAKİKA: GMG Kastamonuspor’da Beklenen Ayrılık: Levent Eriş’e Teşekkür Edildi

İlk yarıyı 7 puan farkla lider kapatan GMG Kastamonuspor, ikinci yarıya çok kötü başlangıç yaparak başlayınca tüm gözler Teknik Direktör Levent Eriş’e çevrilmişti.

SON DAKİKA: GMG Kastamonuspor’da Beklenen Ayrılık: Levent Eriş’e Teşekkür Edildi
19 Şubat 2024 00:26
A+
A-

GMG Kastamonuspor ikinci yarıda üst üste puan kayıpları ile 7 puanlık farktan, 4 puan geriye düştü ve 3.ncü sıraya geriledi. Geçen hafta kendi sahasında beraberliği son dakikalarda kurtaran Kastamonuspor, bu hafta da beraberliği son dakikalarda kurtarınca, şehirde Levent Eriş’in istifa etmesi gerektiği konuşulmaya başlandı.

Somaspor beraberliğinden sonra toplanan GMG Kastamonuspor, geç saatlerde yaptığı açıklama ile, Teknik Direktör Levent Eriş ile yolların ayrıldığını açıkladı. İşte Başkan Cengiz Aygün imzalı O açıklama;


Teşekkürler LEVENT ERİŞ

Büyük umutlarla başladığımız 2023-2024 sezonun ilk devresini lider mamlayıp, lakin ligin ikinci devresinde alınan beklenmeyen sonuçların ardından Sevgili kardeşim Levent Eriş ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırm bulunmaktayız. Aslında bu bir yol ayrımı değil, ortak aşkımız GMG Kastamonuspor için daha güzel günlerin ilk adımıdır.

camız Levent Eriş’ten Gün Medya Grup bünyesinde sportif danışmanlı anlamında bilgilerimizi paylaşmayı sürdüreceğiz.

Kıymetli dostum Levent Eriş ve ekibine kulübümüze vermiş oldukları katkılarından dolayı teşekkür eder,

bundan sonra ki kariyerlerinde başarılar dileriz.

CENGİZ AYGÜN

GMG KASTAMONUSPOR BAŞKANI

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.