enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Şok İddia! Muharrem İnce CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mı Oluyor?

Alınan Cumhurbaşkanlığı yenilgisi sonrası yapılan kurultayda Özgür Özel’i yeni genel başkan olarak seçen CHP’de tek hedef yerel seçimler. Bu hedef doğrultusunda İYİ Parti ile işbirliği görüşmeleri yürüten CHP’ye İYİ Parti lideri Meral Akşener’den ret yanıtı geldi. Bu yanıtın akabinde taban siyasetine yönelen CHP’de geçen hafta beklenmedik bir görüşme gerçekleşti. Bu görüşmenin başrollerinde ise Muharrem İnce ve Ekrem İmamoğlu yer aldı.

Şok İddia! Muharrem İnce CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mı Oluyor?
7 Aralık 2023 11:25 | Son Güncellenme: 7 Aralık 2023 11:31
A+
A-

Muharrem İnce ve Ekrem İmamoğlu Neden Görüştü?

Kastamonu Haber ekibimizden İsmail Demir’in özel haberine göre; CHP’de yeni genel başkan Özgür Özel sonrası partide biraz daha ön planda yer almaya başlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, geçtiğimiz hafta Muharrem İnce ile görüştü. Bu görüşme sonrası herkes acaba neden diye sorgulamaya başladı. İki isme yöneltilen neden görüştükleri sorusuna alınan cevap ise seçim işbirliği oldu.

Muharrem İnce Ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı

İki isimden alınan seçim işbirliği cevabı sonrası ortaya atılan bir iddia ile kulisler çalkalandı. Aralarında İsmail Saymaz gibi kulisin içinden gazetecilerin bulunduğu iddiaya göre CHP İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için Muharrem İnce’yi aday gösterecek. Henüz resmi bir adım ve açıklama gelmese de bu iddia bile kamuoyunda geniş bir karşılık ve heyecan gördü. 2018 yılında Cumhurbaşkanı adayı olduğunda yaptığı İzmir mitingi ile rekor kıran ve ateşli siyasetiyle halkı heyecanlandıran Muharrem İnce gerçekten İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olacak mı, yoksa bunlar sadece bir iddia olarak mı kalacak? Sürecin sonunda göreceğiz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.