enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

“Siyasette Özlenen Çok Güzel Hareketler” (Siyasi Liderlerden Örnek Mesajlar)

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sosyal medya hesabından kendisinin ve eşi Emine Erdoğan’ın koronavirüs testinin pozitif çıkmasını açıklaması gündeme oturdu ve tüm siyasi tartışmaları bıçak gibi kesiverdi.

“Siyasette Özlenen Çok Güzel Hareketler” (Siyasi Liderlerden Örnek Mesajlar)
5 Şubat 2022 23:30 | Son Güncellenme: 5 Şubat 2022 23:43
A+
A-

Sayın Cumhurbaşkanın testinin pozitif çıktığını açıklamasının ardından tüm siyasi parti liderleri tek tek geçmiş olsun twitleri atarak şifa dilediler.

Eski siyasi liderlerin birbirlerine yaklaşımlarını özlediğimiz şu günlerde hastalık dolasıyla da olsa tüm siyasi parti liderlerinin bu tavrı ve akabinde sayın Cumhurbaşkanının tüm liderlere tek tek teşekkür etmesi ülke gündemine oturuverdi.

Gazeteci Ertuğrul Köse sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir açıklama yaparak işte bu özlenen tabloya değindi. “İŞTE MUHALEFETİMİZ İŞTE CUMHURBAŞKANIMIZ” başlığıyla yayınlanan açıklama da Köse, şu ifadelere yer verdi.

Sayın Cumhurbaşkanımızın ve eşinin hastalığı nedeniyle tüm siyasi parti liderleri sosyal medya hesaplarından “Geçmiş Olsun” ve “şifa” mesajları yayınlayınca sayın Cumhurbaşkanımızda siyasi parti liderlerimizin bu inceliklerine, incelikle ve nezaketle tamda bir CUMHURBAŞKANI gibi davranarak tek tek teşekkür mesajı yayınlayarak cevap verdi.

İNANIN ÇOK ÖZLEMİŞTİK BU TABLOYU

“Herşeyde bir hayır vardır” diyerek inşallah bu yaklaşım bundan sonrada devam eder diyerek muhalefetin siyasi liderlerine birde temennide bulundu.

 

İşte o temenni ve öneri

Sayın Cumhurbaşkanı iyileştiğinde tüm siyasi parti liderlerimiz;
Sayın Kemal Kılıçdaroğlu
Sayın Meral Akşener
Sayın Temel Karamollaoğlu
Sayın Ahmet Davutoğlu
Sayın Ali Babacan
Sayın Gültekin Uysal ve tüm siyasi parti liderleri hep birlikte geçmiş olsun ziyaretine giderek bugün ki karşılıklı gösterdikleri “ÇOK GÜZEL HAREKETLERİNİ” devam ettirirler…

Bu millet kutuplaşmadan ve kamplaşmadan bıktı usandı artık.!!!

Bu vesile ile Allah’tan; Başta sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve muhtereme eşi Emine Erdoğan hanımefendiye ve hastane ve evlerinde ŞİFA bekleyen tüm hastalarımıza şifalar diliyorum diyerek duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.