enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez’in TBMM Kürsüsünden Son Konuşması Ak Partililer Neden Kızdırdı?

Saadet Parti Milletvekili Hasan Bitmez TBMM kürsüsünden Gazze ve Filistin hakkında konuşurken, konuşması biter bitmez bayılarak yere düştü. Ardından ilk müdahale yapılıp hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahale ve çabalar sonuç vermeyince Hasan Bitmez Rahmeti Rahmana kavuştu.

Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez’in TBMM Kürsüsünden Son Konuşması Ak Partililer Neden Kızdırdı?
15 Aralık 2023 00:30 | Son Güncellenme: 15 Aralık 2023 06:45
A+
A-

ALLAH’IN GAZABI BÖYLE OLUR İŞTE!

Merhum Hasan Bitmez bayılıp yere düşünce, AKP sıralarından “Allah’ın gazabı böyle olur işte” diye bağırıldığı meclis tutanaklarına geçti. Hasan Bitmez, konuşmasında Gazze ve Filistin konusundaki tutumu nedeniyle hükümeti eleştiriyordu.

Yani Ak Partili vekil ve TROLLER; Hasan Bitmez’in Ak Partiyi eleştirdiği için çarpıldığı görüşündeler.

  Ak Partide; insani duygularını kaybetmeyen, vicdanını yitirmeyen, duygusal davranan ve akledip düşünmesini bilebilen çok sayıda vekil ve arkadaşlarımız var. Ama bu özellikleri kaybeden bir çok vekil ve trolde var bunu kabul etmek gerekiyor.

Bakın geçen hafta sahaya girerek Hakemi yumruklayan ve tekme tokat saldıran ve Türkiye’yi Dünya’ya rezil eden başkanda Ak Partili.. 2 dönem milletvekilliği ve önemli görevler yaptı…

Hastalıkların ve ölümlerin neye ve nasıl yorumlanıp yorumlanmayacağını bizler bilemiyoruz. Hasan Bitmez konuşurken Ak Partiyi eleştirdiği doğru. Ancak bu konuşmadan sonra çarpıldığı mı yoksa eski arkadaşlarının Gazzeye karşı ilgisizliği mi onun kalbini zorladı bilemiyoruz. Her şeyi kalplerin sahibi Allah bilir, biz bilemeyiz. Kimin ne hal üzerine öleceğini hiç kimse bilemez ve garanti de edemez. Onun için ölüm üzerine hiç kimse algı yapmaya çalışmasın boşuna.

Yanılmıyorsam yıl 2007- 2008 idi. TBMM kürsüsünde Tunceli Milletvekili Kamer Genç, tıpkı dün Hasan Bitmez gibi Ak Parti sıralarına dönerek; Cemaat ve Fethullah Gülen konusunda konuşma yapıyordu. Rahmetli Kamer Genç konuşmasında; Cemaatin, Ak Partinin başına bela olacağını belirterek, gelin mecliste Fethullah Gülen’i araştıralım” dediğinde de o zamanki Ak Partili milletvekilleri tepki göstermişler ve Ak Partili trollerde, Kamer Genç’e etmediklerini bırakmamışlardı değil mi?

  Şimdi soru şu: Kamer Genç’te o gün konuşurken kalp krizi geçirip bayılsaydı ve ölseydi Ak Partiler, tıpkı bugün Hasan Bitmez’e dedikleri gibi; “Allah’ın Gazabı işte Çarpıldı” diyeceklerdi değil mi? Hem de daha neler neler derlerdi neler..?

Ve Türkiye bu söylemlere de inanırdı doğru mu? Peki daha sonra ne oldu? Kamer Genç mi haklı çıktı yoksa Ak Partililer mi?

Bugün gelinen noktada Cemaat konusunda kim ‘gazaba’ uğramış oluyor sizce?


HASAN BİTMEZ YAŞADIĞI GİBİ ÖLDÜ

Rahmetli Hasan Bitmez’in son konuşması; DAVASI içindi, CİHAT içindi, GAZZE içindi, TEBLİĞ içindi, ALLAH içindi… Bunlara da tüm Türkiye Şahit oldu. İnşallah Mevlamızda olmuştur.

Ak Partili samimi kardeşlerimizi tenzih ederek; Hasan Bitmez’in son konuşmasını İFTİRA ve YALAN olarak nitelendiren ve bayılmasıyla ve hatta ölümüyle dalga geçen, bazı Akp’li TROLLERE ve TROL zihniyetli kişiliklere bir kaç sözümüz var. Öncelikle biz bu kardeşlerimize Mevladan HİDAYET ve FERASET diliyoruz. “Gerçekler ACIDIR değil; GERÇEKLER ACITIR” Sizleri acıttığı gibi… Ama bizim görevimizde TEBLİĞ başka ne yapabiliriz ki?

 

HANİ BUNLARADA İFTİRA VE YALAN DEMİŞTİNİZ?

* Saadet Partisi; 2000-2013 Yılları arasında, Siz ve sizin gibileri Fetö konusunda uyarırken de sizler alay edip  YALAN ve İFTİRA demiştiniz!

* Saadet Partisi; 2000-2013 Yılları arasında, Siz ve sizin gibileri CEMAAT konusunda uyarırken de sizler alay edip “KISKANIYORSUNUZ” demiştiniz!

* Saadet Partisi; 2000-2013 Yılları arasında, Siz ve sizin gibileri Cemaat konusunda uyarırken “FETHULLAH GÜLENİN KALEMİNİN MÜREKKEBİ ŞEHİT KANI GİBİDİR” demiştiniz!

* Saadet Partisi; Cemaat DARBE PLANLIYOR diye RAPOR verdiğinde de, Siz ve sizin gibiler YALAN ve İFTİRA demiştiniz!

* Saadet Partisi; Irak Tezkeresine HAYIR derken de Siz ve Sizin gibiler EVET demiştiniz!

* Saadet Partisi; Ergenekon sürecinde; Bu ABD Projesi derken Siz ve Sizin gibiler ERBAKAN HOCAMIZA bile ERGENEKONUN DİNCİ AYAĞI demiştiniz!

* Saadet Partisi; Kıbrıs’ta ANNAN PLANI için uyarırken de; Siz ve Sizin gibiler YALAN ve İFTİRA   demiştiniz!

* Saadet Partisi; Yıllardır Tarım Politikası için uyarırken de, Siz ve Siz Gibiler YALAN ve İFTİRA       demiştiniz!

* Saadet Partisi; Yıllardır “BU EKONOMİ ÇÖKER” diye uyardığında YALAN ve İFTİRA demiştiniz.!

* Saadet Partisi; Yıllardır ZİNA YASASI için uyarırken de Siz ve Sizin gibiler YALAN ve İFTİRA  demiştiniz!

* Saadet Partisi; İSTANBUL SÖZLEŞMESİ için tam 10 Yıl sizi uyarırken de, Siz ve Sizin gibiler YALAN ve İFTİRA demiştiniz.!

* Saadet Partisi;  Çözüm Sürecinde Hendekler Kazılıyor diye uyarırken de YALAN ve İFTİRA demiştiniz.!

* Saadet Partisi; Libya ve Kaddafi için uyarırken de NATO ile hareket edip YALAN ve İFTİRA demiştiniz.!

* Saadet Partisi; Yıllardır BOP EŞBAŞKANLIĞI için uyarırken de Siz ve Sizin gibiler YALAN ve İFTİRA demiştiniz.!

* Saadet Partisi; FAİZ konusunda uyarırken de Siz ve Sizin gibiler YALAN ve İFTİRA demiştiniz.!

* Saadet Partisi; Suriye konusunda uyarırken hatta arabuluculuk yaparken de Siz ve Sizin gibiler YALAN ve İFTİRA demiştiniz.!

* Saadet Partisi; Seçimden önce Faizleri düşürürken böyle ekonomi yönetilmez bu gidişle ENFLASYON yüzde 300’lere çıkar dediğinde de YALAN ve İFTİRA hatta siz yoksa siz ‘NASS’a karşı mısınız demiştiniz.

Onun için gelin bir kez olsun düşünün, araştırın ve YALAN MI İFTİRA MI yoksa GERÇEK Mİ gözlerinizle görün.!

Geçmişten hiç mi ders almadınız ve almamaya devam ediyorsunuz. Saadet Partililer sizleri KARDEŞ olarak görüyor. Kardeş olarak gördüğü içinde sürekli uyarıyor. 21 Yıldır hiç bir uyarıyı dinlemediniz, Ülkeyi hem ahlaki ve hem ekonomik olarak bir çok alanda perişan ettiniz.

Yalan mı?

 

Vesselam

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.