enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Saadet Partisi Genel Başkan Adayı Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan oldu

Yerel seçimlerden sonra başlayan istişareler sürecinin sonucunu, Milli Görüş Lideri ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu açıkladı. Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Oy Birliğiyle, Genel İdare Kurulu (GİK), Milkolar, İl başkanları, ilçe başkanları ve teşkilatların görüşlerinin alındığı sürecin sonucunda Kayseri Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, Saadet Partisi Genel Başkan Adayı olarak açıklandı. Hayırlı ve mübarek olsun. Mevlam birlik ce beraberlik içinde bir kongre yapmayı nasip eylesin.

Saadet Partisi Genel Başkan Adayı Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan oldu
25 Haziran 2024 11:04
A+
A-

Kongreye çok az zaman kaldı. Muhterem Liderimiz Temel Karamollaoğlu ve Recai Kutan büyüğümüz ve de genel başkan adayımız Mahmut Arıkan bu kısa sürede tüm küskünlerle görüşüp, kucaklaşıp bu kongreye birleşerek ve bütünleşerek ve ortak listeyle girileceğinden hiç şüphem yoktur.

Yeniad Başkanı Selman Esmerer başta olmak üzere, Birol Aydın, Abdullah Sevim, İlyas Tongüç vb. değerli abilerimizin de genel başkan adayımız Mahmut Arıkan beye yardımcı olmalarını ve destek vermeleri gerektiğini düşünüyor ve böyle olacağını da ümit ediyorum.

 

Ne olur bizi de anlayın artık.! Bölüne bölüne nereye kadar gideceğiz? Anap – Ak Parti- Has Parti – YRP ve onlarca isim derken artık dursun bu bölünmeler. Bölüne bölüne kimseler kalmadı elimizde. Biz bir DAVA partisiyiz. Biz diğerleri gibi olamayız ve de olmamalıyız.

Uzun yıllardır partimizin her kademesinde verilen görevi hakkıyla yapan İstanbul Milletvekilimiz Birol Aydın bey, biraz aceleci biraz fevri davranarak aday olduğunu açıklamıştır. Bu açıklamalarda Saadet Partimizin Resmi hesaplarından yapıldığından teşkilatlarda kafa karışıklığı olmuştur. Bunlar yanlıştır ama telafi edilebilir. Sayın Birol Aydın beyinde bu süreçte adaylıktan çekilmesini ümit ediyorum.

Sayın Selman Esmerer,
Sayın İlyas Tongüç,
Sayın Abdullah Sevim,
Sayın Birol Aydın,
Sayın Mustafa Köylü,
Sayın Salih Turhan,
Sayın Abdülkadir Karaduman,

30 Haziran Pazar günü yapılacak kongremize kadar İHTİLAFA düştüğünüz konuları değil, İTTİFAK ettiğiniz konuları konuşup orta bir yol bulup bu kongreye el ele, gönül gönüle giriniz. Giriniz ki şu dağınıklığımız, şu ümitsizliğimiz, şu yorgunluğumuz, şu heyecansızlığımız bitsin artık.

Saadet Partimiz bugüne kadar en önemli konularda verdiği kararlarda hep isabet sağlamıştır. Hiç bir önemli konuda hataya düşmemiştir. Sayın Mahmut Arıkan kararında da hataya düşmeyecektir. Ne olur kafa karışıklarını gideren bir kongre yapmamız için gayret gösteriniz. Ne olur yıllardır canıyla malıyla cihat eden teşkilattaki kardeşlerinizi düşünerek hareket ediniz.

Eskiden çıkan sıkıntılarda YİK Başkanımız merhum Oğuzhan Asiltürk büyüğümüzü suçlayanlar, şimdi kimi suçluyorlar acaba? Bakın YİK Başkanı da Parti Başkanı da aynı isim ve Temel Karamollaoğlu. Onun için hiç bir bahaneye yer yoktur.

Milli Görüşü böldüler diye; Tayyip Erdoğan’a, Abdullah Gül’e, Bülent Arınç’a, Numan Kurtulmuş’a, Fatih Erbakan’a kızıp ta şimdi sizlerin de aynı yolda olması bizleri gerçekten de üzüyor. Eğer biz haklıyız diyorsanız, kusura bakmayın onlarda haklıydı o zaman.!

Sayın Numan Kurtulmuş sürecinde, Muhterem Erbakan Hocamız hayatta idi. Onca yaşananlara rağmen Numan Kurtulmuş’un karşısına aday olmadı, aday koymadı. Bilmiyor muydu sanki birine sen aday ol demeyi.. Biliyordu ama yapmadı. Niçin tek aday olarak gidelim dedi ama liste üzerinde de titizlikle çalıştı. Numan Kurtulmuş’a sen git, ayrıl da demedi. “Su akar yolunu bulur” düşüncesiyle hareket etti ve su da yolunu bulmuş oldu.

Şimdi aday olan abilerimiz, Erbakan hocamızdan çok daha iyi mi biliyorlar bu işi? Yoksa Numan Kurtulmuş’tan daha mı tehlikeli görüyorlar sayın Mahmut Arıkan’ı? Oturun bu hafta tıpkı Erbakan hocamız gibi ortak bir liste yaparak kongreye giriniz. Ha sonrası giden gider, kalan sağlar bizimdir. Ama biz kimseyi kovmaya çalışmayalım ne olur. Biz Milli Görüşçülerin esas hedefi ve gayesi “BİR İNSANIN İKİ CİHAN SAADETİ OLMALIDIR.! “

Ebu Cehilin kapısına 54 kez giden Peygamberimizi anlatıp, ilk fırsatta adam kovmaya çalışmak anlattığımızı tatbik edememektir. Bu DAVADAN bir insanı kovmaya çalışmak, Camilerden bizleri kovan Akp’lilerden farkımızın olmadığını gösterir. Bu DAVA kimsenin tekelinde değil, kimse kimseyi kovamaz ve kovmaya teşebbüs bile edemez.!

 

Milli Görüşçü Böyle Zamanlarda Belli Olur

Milli Görüşçülük ince hesapların ve farklı düşüncelerin hayata geçirileceği bir yer olmamalıdır. Milli Görüşün kriterleri bellidir. Herkes buna göre hareket etmelidir. Bizlerin birinci vazifesi iktidar olmak değil, MAYAYI ve ÖZÜ KORUMAK ve de gelecek nesillere MİLLİ GÖRÜŞ DAVASINI TAŞIMAK OLMALIDIR.!

  • Milli Görüşçülük; Zor ve sıkıntılı zamanlarda belli olur.
  • Milli Görüşçülük; Kendi dediği olmadığı zamanlarda belli olur.
  • Milli Görüşçülük; Fitne zamanlarında belli olur.
  • Milli Görüşçülük; Kongre zamanlarında belli olur.
  • Milli Görüşçülük; Liderin verdiği karara uyduğunda belli olur.

Saadet Partisi Kongresi Nasıl Olmalıdır?

 

Ve ne olur artık bir karar verilmiş ve açıklanmış. Ne olur bırakın itiraz etmeyi, mız mız etmeyi falan. Ne olur verilen bu kararın daha iyi ve hayırlı olması için var gücünüzle gayret ediniz.

  • Gelin bu kongremiz “ÇELİKLEŞME” kongresi olsun.
  • Gelin bu kongremiz “BÜTÜNLEŞME” kongresi olsun.
  • Gelin bu kongremiz “İSLAM BİRLİĞİ” kongresi olsun.
  • Gelin bu kongremiz “D 8” kongresi olsun.
  • Gelin bu kongremiz “BİRLEŞME” kongresi olsun.
  • Gelin bu kongremiz “TEK YÜREK” kongresi olsun.
  • Gelin bu kongremiz “KARDEŞLİK” kongresi olsun.
  • Gelin bu kongremiz “SAMİMİYET” kongresi olsun.
  • Gelin bu kongremiz “ÜMİT” kongresi olsun.
  • Gelin bu kongremiz “UMUT” kongresi olsun.
  • Gelin bu kongremiz “HAKİKİ MİLLİ GÖRÜŞ” kongresi olsun.
  • Gelin bu kongremiz “BİR SAADET” kongresi olsun.

30 Haziran Pazar günü yapılacak Saadet Partimizin kongresinin hayırlara vesile olmasını ve tüm İslam alemine ümit ve umut olmasını niyaz ediyorum.

 

Selam ve dua ile…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.