enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Rüya Tabirleri: Rüyada Jandarma, Japon, Jilet, Jeneratör, Jeoloji Görmek

Başımızı yastığa koyup yattığımızda rüyamızda ne göreceğimizi bazen düşünsekte hesaplamayız. Rüyamızda hiç aklımıza dahi gelmeyen, hiç görüşmediğimiz insanları, girmediğimiz yerleri de görmek mümkün. Sizler için “J” harfi ile başlayan Jandarma, Japon, Jilet, Jeneratör, Jeoloji vb. rüyaları görmenin anlamını ve manasını araştırdık…

Rüya Tabirleri: Rüyada Jandarma, Japon, Jilet, Jeneratör, Jeoloji Görmek
25 Şubat 2023 09:34
A+
A-

Rüyada jandarma görmek ne anlama gelir? Rüyada polis jandarma görmek ne anlama gelir? Rüyada japon erkek Görmek, Rüyada Japon Kadın Görmek, Rüyada Japon insanlar Görmek, Rüyada Japon biriyle konuşmak, Rüyada jilet kesiği Görmek, Rüyada jilet toplamak

RÜYADA JANDARMA GÖRMEK: Rüyada jandarma görmek: Kendinize olan güveninizin artacağına, işlerinizin emin ellerde bulunup emniyet içinde ve huzurunuz bozulmadan devam edeceğine, daima korunacağına işaret eder.

RÜYADA JAPON GÜLÜ GÖRMEK: Rüyada Japon gülü görmek, büyük bir seyahatin habercisi olarak yorumlanır.

RÜYADA JARSE GÖRMEK: Rüyada jarse görmek hiç umulmadık bir kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

RÜYADA JARTİYER GÖRMEK: Rüyada jartiyerinizi düşürmeniz veya kaybetmeniz, günlük hayatınızda ufak tefek dertleriniz olacağına ve bazı hayal kırıklıklarına uğrayacağınıza işaret eder.

RÜYADA JENERİK GÖRMEK: Rüyada jenerik (film yazılarını) görmek, macera ve değişikliğe, ayrıca dedikoduya işaret eder.

RÜYADA JEOLOG GÖRMEK: Rüyasında jeolog gören kişi çok yakında büyük bir iftiraya uğrayacak demektir.

RÜYADA JAPON GÖRMEK: Bir kimsenin rüyasında bir Japon görmesi (eğer bekâr ise) hayatını sâdık ve müşfik birisi ile birleştireceğine; rüyayı gören evli ise, evliliğinin mutlu geçeceğine delâlet eder.

RÜYADA JEOLOJİ GÖRMEK: Rüyada jeoloji bilimiyle uğraşmak, rüyayı görenin başından tatlı bir aşk serüveni geçeceğine işaret eder.

RÜYADA JET GÖRMEK: Bir kimsenin rüyasında jet uçağı görmesi, çok kısa zamanda kıskanılacak bir başarıya ulaşacağı şeklinde yorumlanır.

RÜYADA JETON GÖRMEK: Rüyada jeton görmek iyi para kazanılacağına işaret eder.

RÜYQDA JİLET GÖRMEK: Rüyada jilet görmek uzun zamandan beri sürüncemede olan bir işin iyi bir şekilde neticeleneceğine işaret eder.
çirir.

RÜYADA JÖLE GÖRMEK: Rüyada jöle yiyen ve gören, sevdiği kimselerle iyi vakit geçirir.

RÜYADA JUDO GÖRMEK: Kişinin rüyasında judo yaptığını görmesi, çok hayalperest olduğuna ve hayata biraz daha gerçekçi gözlerle bakması gerektiğine
delâlet eder.

RÜYADA JURNAL GÖRMEK: Rüyada birisi tarafından jurnal edildiğinin görülmesi, o rüyayı görenin çok yakında başının gerçekten belâya gireceğine; eğer jurnal eden, rüyayı görenin kendisi ise, belânın daha da büyük olacağına
delâlet eder.

RÜYADA JÜBİLE GÖRMEK: Rüyada jübile görmeniz veya sizin bir jübilenize tanık olmanız, hayallerinizin mutlaka hakikat olacağına, uzun bir bekleyişten sonra yıldızınızın size daha birçok parlak vaadler getireceğine delâlettir.

RÜYADA JUPITER GÖRMEK: Rüyasında Jupiter yıldızını görmek, gün geçtikçe çalış- ma gücünü kaybedeceğine ve bir hastalığa yakalanacağına işaret eder.

RÜYADA JÜRİ GÖRMEK: Rüyada jüri görmek, çok yakında kalabalık bir törenin ola- cağına ve bu törende kendisinin birinci plânda bulunacağına işaret eder.

 

RÜYADA JENERATÖR GÖRMEK: Bir kişinin rüyasında jeneratör görmesi, o rüyayı gören kişinin mesleğinde umulmadık bir anda ve umulmadık bir olay sebebiyle yükseleceğine işaret eder. Rüyayı gören kadınsa, erkek evlât sahibi olacağına işaret eder.


(Kaynak: İslami Rüya Tabirleri Ansiklopedisi İmam-ı Nablusi)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.