enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Peygambere Hakaretin Cezasını Allah (c.c) Verecektir.

16 Ocak 2022 20:29
A+
A-

Minik Serçe’midir karga’mıdır lakaplı Sezen Aksu denilen sanatçı bir şarkı yapmış ve şarkı sözlerinde ve sözleri kendisine ait olan şarkıda

“Binmişiz bir alâmate. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e…” ifadelerini kullanmış.

Tabi bunu hangi amaç, hangi sanat, hangi ruh haliyle söyledi bilemeyiz…

Eğer amacı Hz. Adem ve Hz.Havva’ya hakaret etmek ise bu kesinlikle sanat değil, cehalettir.

Sanatçı, toplumun değerlerine, örflerine ve hassasiyetlerine saygı duyan kişiye denir.

Evet Sezen Aksu haddini de terbiyesini de aşmıştır.

Ancak Devletimizin veya her hangi bir kişi veya kurumların suç duyurusunda bulunmasını ve yasal süreç başlatmasının doğru olmayacağının kanısındayım. Çünkü bu suçun cezasını ancak Allah c.c verecektir.

Yılların sanatçısı hala daha peygambere hakaret etmenin bu toplumda karşılığını bilemiyorsa ona verilecek hukuki bir ceza adeta ödül olacaktır.

Diyelim hukukun karşısına çıktı ve diyelim ki 3-5 ay ceza aldı. Peygambere hakaret etmenin cezası bu mudur yani? Toplumsal tepkimizi ortaya koyup bu vb.hakaretlere fırsat vermeyecek birliktelik sergilemek bu tiplere en büyük ceza olacaktır.

“Bu milletin küllerini üflesen altından iman çıkar”

Bu toplum peygamberine de, kitabına da, bayrağına da, ezanına da, dinine, diyanetine de, vatanına da LAF SÖYLETMEZ SÖYLEYENLERİ DE AFFETMEZ!

Hala bunu anlamayanlar var ise inşallah ahirette anlayacaklar ve pişman olacaklar ama pişmanlıkları da fayda vermeyecektir.

Yorumlar
  1. Cengiz Çıkın dedi ki:

    Videosunu izlemeden inanmam, 1978 yılından beri şarkıcılık yapan Sezen Aksu, öğretmen anne ve babanın çocuğudur, bunca yıl okuduğu şarkılarda olmayan bu sözler, 67 yaşından sonra neden olsunki.
    Varsa videosu izleyelim.