enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Partizan’ın Gol Kralı Matheus Saldanha, İstanbul Devinin Hedefinde

Kastamonu Haber ekibinin, Türk medyasında yer alan haberlerden edindiği bilgilere göre, F.Bahçe, Matheus Saldanha’nın satın alınması için siyah-beyazlılarla görüşmelere başladı.

Partizan’ın Gol Kralı Matheus Saldanha, İstanbul Devinin Hedefinde
15 Ocak 2024 07:46
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde Partizan sportif direktörünün Sırbistan Süper Ligi’nin en golcü oyuncusu olan Saldanha’nın satılık olmadığını söylediği iddia edildi. Ancak şöyle bir gerçek var: Partizan ekonomik olarak zorda ve gelen tekliflere hemen hayır diyemezler. Geçtiğimiz haftalarda Beşiktaş , Vasco da Gama ve bazı Rus kulüplerinin Saldanha’ya ilgi gösterdiği yönünde spekülasyonlar vardı . Beklenmedik bir şekilde F.Bahçe yarışa girdi ve görüşmelere başladı.

F.Bahçe, 10 yıl sonra Türkiye şampiyonluğunu kazanmak istiyor ve takımı güçlendirmek için bu yaz önemli miktarda para harcadı. Edin Džeko, Dušan Tadić, Dominik Livaković, Fred, Cengiz Ünder ve ünlü İtalyan savunmacı Leonardo Bonucci’yi getirdiler . Ayrıca Milan’ın orta saha oyuncusu Rade Krunić de sarı lacivertli ekibe katıldı. Sıradaki hedef ve tamamlanmasını beklediğimiz transfer ise Matheus Saldanha.

Brezilyalı forvet bu yaz Partizan’a 1.300.000 € karşılığında Cerezo Osaka’dan katıldı . Tüm kulvarlarda çıktığı 24 maçta 15 gol ve 5 asist yaparak Sırbistan Ligi’nde gol krallığında zirveye oturdu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.