enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Oyun severler dikkat: CS GO 2 mi Geliyor?

Counter Strike: Global Offensive 2’nin yakında piyasaya sürüleceği iddia ediliyor.

Oyun severler dikkat: CS GO 2 mi Geliyor?
5 Mart 2023 14:21 | Son Güncellenme: 9 Mart 2023 10:03
A+
A-

Counter-Strike Global Offensive, son on yıldır benzersiz FPS aksiyonu ile oyunculara inanılmaz keyifli anlar yaşattı, ancak yeni bir Counter-Strike oyununun gelişi hızla yaklaşıyor olabilir. Counter-Strike 2’nin potansiyel bir çıkış tarihi söylentileri CSGO topluluğuna fısıldandı ve şimdi geliştirici Valve’ın Source 2 motorunda yenilenmiş bir CSGO deneyimini ortaya çıkarmaya hazır olduğu iddia ediliyor.

Ünlü e-spor sunucusu Richard Lewis tarafından yapılan açıklamaya göre, yoğun bir şekilde söylentileri olan Counter-Strike 2’nin söylentileri yakında meyvelerini verebilir. Son zamanlarda, CS:GO odaklı ‘ Gabe Follower 2 ‘ hesabı, “NVIDIA sürücülerinin ‘csgos2.exe’ ve ‘cs2.exe’ adlı bilinmeyen yürütülebilir uygulama dosyaları için destek sunduğunu” belirtiyor.

Oyun severler dikkat: CS GO 2 mi Geliyor?

Source 2 motorundaki teknik özelliklerden yararlanacak olan CS:GO’nun yenilenmiş bir sürümünün bir süredir sessizce üzerinde çalışıldığı tahmin ediliyor. Lewis’in kaynakları, “yeni versiyonun neredeyse kesinlikle Counter-Strike 2 adı altında piyasaya sürüleceğini” iddia ediyor.Valorant gibi FPS oyunları ile rekabet edebilmek için rapor, 128 tick sunucusunun uygulanmasının Counter-Strike 2 için bir öncelik olduğunu öne sürüyor. “Benim kaynaklarım durumun böyle olacağını ve bu özelliğin muhtemelen beta lansmanında hazır, ”diye açıklıyor Lewis.

CSGO’da eşleştirme sorunlarından payınıza düşeni aldıysanız, seriye geri dönmek için iyi bir zaman olabilir. “Oyun aynı zamanda çok daha iyileştirilmiş bir eşleştirme sistemi içerecek şekilde ayarlandı ve hatta adı açıklanmayan bir grup profesyonel oyuncu gizlice Valve’ın Seattle’daki genel merkezine götürülüp çoktan test edildiği bile söylendi.”

Valve, Counter-Strike 2’nin iddia edilen çıkış tarihini bırakın, Counter-Strike 2’nin varlığını bile resmi olarak doğrulamadı. Bunlar şu anda sadece bir iddia olduğu unutulmamalı ve sadece resmi kaynaklardan gelecek olan bilgiler dikkate alınmalıdır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.