enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Nvidia GeForce Now İncelemesi

Nvidia GeForce Now, bulut oyun sistemi ile RTX 4080 gibi üst düzey bir GPU’nun gücünü sağlar. Hızlı ve güvenilir bir internet bağlantınız olduğu sürece, yerel PC ve konsollara rakip olacak bir oyun deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz.

Nvidia GeForce Now İncelemesi
24 Ocak 2023 20:54
A+
A-

Google Stadia başarısız olmuş olabilir, ancak bulut oyun teknolojisi her geçen gün  güçlenmeye devam ediyor. PlayStation Plus Premium ve Xbox Game Pass Ultimateher ikisi de sırasıyla internet üzerinden PlayStation veya Xbox donanımına uzaktan bağlanarak bulut tabanlı oyun sunar. Yine de bu, PC oyuncuları için yararlı değil ve bu yüzden Nvidia GeForce Now var. GeForce Now, oyunları doğrudan üst düzey olmayan PC’nize, tabletinize, mobil cihazınıza veya TV’nize aktaran üst düzey oyun bilgisayarı donanımı sağlar. En yüksek üyelik düzeyine yapılan en son güncellemeyle GeForce Now, mümkün olan en iyi grafikleri ve performansı sağlayan ve yerel donanım kullanıyormuşsunuz hissi veren inanılmaz bir hizmettir. Yine de bu, mümkün olan en iyi koşullar altında; tüm internet tabanlı oyun akışı hizmetlerinde olduğu gibi, internet bağlantınız düşerse deneyim hızla yokuş aşağı gidecektir.

İşte Nvidia GeForce Now’ın artıları ve eksileri

 ARTILARI

  • Harika grafikler
  • Mükemmel oyun performansı
  • Olağanüstü duyarlı kontroller

 EKSİLERİ

  • En iyi şekilde yararlanmak için mutlak en iyi ağ koşullarına ihtiyaç duyar
  • Birkaç büyük oyun desteklenmiyor

Şimdi Nvidia GeForce’u Kullanmak İçin Neye İhtiyacınız Var?

Burada en büyük endişeniz hızlı ve güvenilir bir internet bağlantısı olmalıdır. GeForce Now, 60 fps’de 720p oyun için 5 Mbps gerektirir; 60 fps’de 1080p oyun için 25 Mbps; 240 fps’de 1080p oyun için 35 Mbps (veya 120 fps’de 2560×1440 oyun); ve 120 fps’de 4K oyun için 45 Mbps. Hizmet, 80 ms’den daha kısa bir gecikme süresi gerektirir ve 40 ms’den daha azı idealdir. En iyi seçeneğiniz, bir Ethernet veya 5 GHz Wi-Fi bağlantısıdır; 2.4GHz onu kesmeyecek. Muhtemelen telefonunuzun verilerini de kullanmak istemeyeceksiniz çünkü Nvidia, GeForce Now’ın en yüksek ayarlarda saatte 11 GB’a kadar veri kullanabileceğini tahmin ediyor.

Nvidia GeForce Now İncelemesi

PC donanımı açısından, en az 2 GHz, çift çekirdekli bir CPU’ya ihtiyacınız olacak; 4 GB RAM; ve tümleşik grafikler (son 10 yıl içinde yapılmış herhangi bir GPU çalışmalıdır). Mac’ler için, 2009’dan sonra üretilen tüm Apple bilgisayarlar uyumlu olacaktır. GeForce Now ayrıca Android ve iOS mobil cihazlar, Chromebook’lar, Android/Google TV tabanlı medya aktarıcılar ve TV’ler ve çoğu 2021 ve 2022 LG ve Samsung TV ile çalışır. Özel Android, Mac, Windows ve akıllı TV uygulamaları mevcuttur ve hizmete Chrome, Edge ve (iOS’ta) Safari web tarayıcıları aracılığıyla da erişilebilir .

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.