enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Meteprolojiden Uyarı: Kuvvetli Rüzgar ve Fırtınaya Dikkat!

Meteoroloji neden uyarı yaptı? Kastamonu Belediyesinde hava durumu nedeniyle vatandaşları dikkatli olunması noktasında uyarı yaptı. İşte bu gece ve yarın ki hava durumu tahmini hepsi bu haberimizde.

Meteprolojiden Uyarı: Kuvvetli Rüzgar ve Fırtınaya Dikkat!
6 Aralık 2021 19:37
A+
A-

Kastamonu ve İlçelerinde Hava Nasıl olacak?

Fırtına

Salı sabah saatlerinden itibaren Akdeniz, İç Anadolu’nun güneyi ve doğusu ile Karadeniz’in iç kesimlerinde güney yönlerden kuvvetli ve fırtına (40-70 km/saat), Akdeniz’in iç ve yüksek kesimleri (Toroslar), İç Anadolu’nun doğusunun yüksek kesimleri ile Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde kuvvetli fırtına (75-90 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın 08.12.2021 Çarşamba günü sabah saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Batı Akdeniz’de Beklenen Şiddetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

Gökgürültülü Sağanak Yağış

Bu gece saatlerinden itibaren Batı Akdeniz’de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların genellikle kuvvetli, Burdur ve Isparta çevreleri ile Konya’nın güneybatı kesimlerinde kuvvetli ve çok kuvvetli (30-60 kg/m2), Burdur’un Bucak ilçesi, Isparta’nın güney kesimleri, Antalya merkez ve kıyı ilçeleri ile Muğla çevrelerinde çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Kuvvetli ve şiddetli yağışların 08.12.2021 Çarşamba sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Denizlerimizde (Ege, Batı ve Orta Akdeniz) Kuvvetli Fırtına Bekleniyor!

Fırtına

Rüzgarın; bugün (06.12.2021 Pazartesi ) Kuzey Ege’den başlayarak, zamanla Ege Denizi genelinde güney ve güneybatı, zamanla güney ve güneydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına; yarın (07.12.2021 Salı) Güney Ege’de yer yer 7 ila 9 kuvvetinde (60-90 km/saat) kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Kuvvetli fırtınanın Ege Denizinde yarın (07.12.2021 Salı ) akşam saatlerinde etkisini azaltması bekleniyor.

Rüzgarın; bugün (06.12.2021 Pazartesi ) akşam saatlerinden sonra Batı ve Orta Akdeniz’de güney ve güneydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına; yarın (07.12.2021 Salı) yer yer 7 ila 9 kuvvetinde (60-90 km/saat) kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Kuvvetli fırtınanın Batı ve Orta Akdeniz’de yarın (07.12.2021 Salı ) gece saatlerinde etkisini azaltması bekleniyor.

Kuvvetli fırtınanın meydana getirebileceği olumsuzluklara karşı başta denizcilerimiz ve balıkçılarımız olmak üzere, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.