enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Meteoroloji’den sarı kodlu önemli uyarı! Kastamonu ve İstanbul hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 19 Aralık 2022 tarihli hava tahmin raporunu yayımladı.

Meteoroloji’den sarı kodlu önemli uyarı! Kastamonu ve İstanbul hava durumu
19 Aralık 2022 09:10 | Son Güncellenme: 19 Aralık 2022 11:31
A+
A-

Kastamonu Haber

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan en son değerlendirmelere göre; Marmara, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Kütahya, Afyonkarahisar, Kırşehir ve Yozgat çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların genellikle yağmur ve sağanak gece saatlerinden itibaren Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile pazartesi Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Bursa, Bilecik ve Kütahya’nın yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların Orta Karadeniz kıyıları ile Kastamonu’nun kıyıları, Sinop, Giresun, Trabzon’un batı ve doğu kesimleri ile Rize çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor. Bu gece ve sabah saatlerinde Marmara ile Ülkemizin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

İşte Kastamonu Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre Kastamonu’da havanın pazartesi ve salı günü kar ve yağmur geçişleri olması, çarşambadan itibaren ise sisli bir havanın olması bekleniyor.

Meteoroloji'den sarı kodlu önemli uyarı! Kastamonu ve İstanbul Hava Durumu

İstanbul Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre İstanbul’da havanın parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı olması bekleniyor.

Meteoroloji'den sarı kodlu önemli uyarı! Kastamonu ve İstanbul Hava Durumu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.