enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Meteoroloji Uyardı; Kar Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden gelen son tahminlere göre yurdun önemli bir bölümü kar yağışının etkisinde olacak.

Meteoroloji Uyardı; Kar Geliyor
20 Aralık 2021 14:41
A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre yurt genelinde havanın bulutlu, başta Marmara’nın doğusu olmak üzere Kocaeli ve İstanbul’da akşam saatlerinden itibaren yağmur ve yer yer karla karışık yağmurlu olacağı tahmin ediliyor.

Kastamonu hava durumu ise, Çarşamba gününe kadar kar yağışı etkisini sürdürecek. Perşembe gününden itibaren ise hafta boyunca bulutlu bir hava olması bekleniyor.

Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ile güneydoğusu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Balıkesir, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak ve Manisa çevreleri ile İzmir’in iç, Antalya’nın doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyı kesimleri ile Güneydoğu Anadolu’da yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Hava sıcaklığında ise önemli bir değişiklik olmayacağı, batı bölgelerde yer yer mevsim normallerinin altında, iç ve doğu bölgelerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.