enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

“Manevi Mirasımız” ve “Muhtarlar Gelişiyor Kastamonu Değişiyor”

2022 yılı, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen Kastamonu’ya ait “Manevi Mirasımız” ve “Muhtarlar Gelişiyor Kastamonu Değişiyor” iki projenin iş birliği protokolünü imza töreni Kastamonu’da yapıldı.

“Manevi Mirasımız” ve “Muhtarlar Gelişiyor Kastamonu Değişiyor”
21 Haziran 2022 18:48
A+
A-

2022 yılı, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen Kastamonu’ya ait iki projenin iş birliği protokolünü imza töreni Kastamonu Valisi Avni Çakır’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

“Manevi Mirasımız”
Taşköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Taşköprü Belediyesi ile yapılan “ Manevi Mirasımız” adlı projenin imza töre gerçekleştirildi.

Projede; Taşköprü ilçemizde yaşayan 18 ( on sekiz) şehit ailesi ve 20 ( yirmi) gaziye sosyal ve psikolojik yönden destek vermek ve ilçede yaşayan öğrencilerin Taşköprü şehitlerini tanıyarak milli ve manevi duygularının geliştirilmesini sağlamak amaçlanmaktadır.

“Muhtarlar Gelişiyor Kastamonu Değişiyor”

Kastamonu Belediyesi, Kastamonu İl Özel İdaresi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan “Muhtarlar Gelişiyor Kastamonu Değişiyor” adlı projenin imza töre gerçekleştirildi.

Kastamonu Valisi

Projede; Vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmaları için muhtar ve azaların kişisel ve mesleki gelişimini eğitimlerle, sanatsal ve kültürel faaliyetlerle destekleyip toplumsal konularda ( çevre, iklim değişikliği, gıda ve suyun korunması, kadına şiddet, şehitler günü) çalışmalar yürütmelerini sağlamak ve muhtarla müzesi kurmak amaçlanmaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.