enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Lider GMG Kastamonuspor Fethiye Deplasmanında (Maçta CANLI YAYIN var mı?)

İki haftadır aldığı galibiyetlerle liderlik koltuğuna oturan temsilcimiz GMG Kastamonuspor 3.ncü hafta mücadelesinde deplasmanda Fethiyespor ile karşılaşacak.

Lider GMG Kastamonuspor Fethiye Deplasmanında (Maçta CANLI YAYIN var mı?)
9 Eylül 2023 00:28 | Son Güncellenme: 9 Eylül 2023 06:25
A+
A-

      Kastamonu Haber ekibimizin bilgilerine göre;  Deplasmanda karşılaşacağımız rakip Fethiyespor ise 2 haftadır aldığı bir puanla ligde 11.nci sırada bulunuyor. GMG Kastamonuspor deplasmanda oynayacağı Fethiyespor karşılaşmasını da kazanarak Kastamonu’ya 3 puanla dönmek ve grupta liderliğe devam etmek istiyor. GMG Kastamonuspor, iki haftadır kaleleri boş geçmeyen golcüsü Okan Eken’e bu maçta da çok güveniyor.

 

3.HAFTA | TFF 2.Lig Kırmızı Grup 3.Hafta mücadelesinde 10 Eylül 2023 Pazar günü, saat 19:00’da Fethiye İlçe Stadı’nda Fethiyespor ile karşılaşacağız.

KARŞILAŞMANIN HAKEM TRİOSU

Hakem : Yücel Büyük
1.Yardımcı Hakem : Zafer Gayretli
2. Yardımcı Hakem: Servet Bozkurt
Dördüncü Hakem : Abdülselam Koçak

MAÇTA CANLI YAYIN OLACAK MI?

Kastamonuspor’un pazar günü Fethiyespor ile oynacağı müsabakanın canlı yayını belirsizliğini korurken, 17 Eylül Pazar günü Gazi stadyumunda oynanacak olan İnegölspor müsabakasını Bursa Kanal 16 tv ekranlarında olacağı belirtildi.

Bir türlü sonuçlanmayan TFF 2.Lig yayın ihalesinin en yakın zamanda sonuçlanması da bekleniyor.

Fethiyespor – GMG Kastamonuspor karşılaşması Süper Kanal Sport internet sitesinden canlı yayınlanacak. Ancak karşılaşmayı izlemek için 20 tl ücret ödemeniz gerekebilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.