enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Lider GMG Kastamonuspor Etimesgut Karşısında Kaldığı Yerden Devam Etmek İstiyor (CANLI İZLE)

İkinci ligde sezonun ikinci devresi başlıyor. Gazi stadında oynadığı ilk yarının son maçını galibiyetle kapatan temsilcimiz, yine Gazi stadında oynayacağı ikinci yarının ilk maçından galibiyetle ayrılmak istiyor.

Lider GMG Kastamonuspor Etimesgut Karşısında Kaldığı Yerden Devam Etmek İstiyor (CANLI İZLE)
13 Ocak 2024 13:02
A+
A-

İlk yarıyı 43 Puanla en yakın rakibinin 7 puan önünde lider bitiren GMG Kastamonuspor, ilk maçına kendi saha ve seyircisi önünde Etimesgut Belediyespor karşısında çıkıyor.

20. hafta mücadelesinde yarın saat 14:00’da Gazi Stadyumunda Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak Kastamonuspor’da tüm planlar galibiyet üzerine yapıldı.

KASTAMONUSPOR ETİMESGUT BELEDİYE KARŞILAŞMASININ HAKEMLERİ

 BURAK TAŞKINSOY(Hakem)
 SEDAT ETİK(1. Yardımcı Hakem)
 EFE KURTULUŞ(2. Yardımcı Hakem)
 ÖMER ŞİVKA(Dördüncü Hakem)
 MUZAFFER KAŞIKCI(Gözlemci)
 İBRAHİM TAN(Temsilci)
 ÜMİT GERS(Temsilci)

GMG KASTAMONUSPOR ARNAVUTKÖY BELEDİYE MAÇINDA CANLI YAYINLANACAK MI?

Pazar güni Saat 14: 00’da başlayacak karşılaşma Kastamonu Gazi Stadyumunda saat 14:00’dan itibaren GMG Kastamonuspor Youtube kanalından canlı ve ücretli olarak yayınlanması bekleniyor. Karşılaşmayı buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Ayrıca kastamonu haber ekibimizin izlenimlerine göre, GMG Kastamonuspor ve Etimesgut Belediye Spor arasında Pazar saat 14: 00’da oynanacak karşılaşma Süper kanalsport platformu üzerinden ücretli ve canlı yayınlanacak.

KASTAMONU YENİ STADYUMU İÇİN NİHAYET DÜĞMEYE BASILDI

AK Parti Kastamonu Milletvekili Avukat halil Uluay ve Serap Ekmekci, Kastamonu’ya modern bir stadyum kazandırılacağı müjdesini verdiler. Milletvekilleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanı Salih Kaplan ile bir araya gelerek, yeni stadyumun altyapı çalışmalarına başlandığını duyurdu.

Serap Ekmekci yaptığı açıklamada, “Şehrimize modern bir stadyum kazandırmak için Gençlik ve Spor Bakanlığı ile işbirliği içerisindeyiz. Altyapı çalışmalarına başladık ve inşallah Kastamonu’ya yakışır, çağdaş bir spor tesisi ortaya çıkaracağız. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a kalbi şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.