enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Lider GMG Kastamonuspor Arnavutköy Belediye Karşısında Fırtına Gibi Esti 3-1

Lider GMG Kastamonuspor ilk yarının son maçında kendi saha ve seyircisi önünde ligin sondan ikinci sırada yer alan Arnavutköy Belediye ile karşı karşıya geldi. Aşırı Kar yağışı nedeniyle Bir saat geç başlayan karşılaşmada gülen taraf ikinci yarıda attığı gollerle galip gelen maçın favorisi lider GMG Kastamonuspor oldu.

Lider GMG Kastamonuspor  Arnavutköy Belediye Karşısında Fırtına Gibi Esti  3-1
24 Aralık 2023 16:00
A+
A-

  GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, ilk yarının son maçı Arnavutköy Belediye Spor karşısına; Kalede Abdullah Yiğiter, Berkan Aydeniz, Umut Erdem, Ramazan Keskin, Yalçın Kılınç, Oğuz Yilmaz, İsmail Güven, Ali Akkuş, Kubilay Yavuz, Okan Eken ve Yusuf Türk ilk 11’ile başladı.

Rakip Arnavutköy Gençlik Spor kulübü ise; Kalede H. Eren Bektaş, Erkul Küçük,
Abdullah Çelik, Hakan Çinemre, Ufuk Özcan, Özgün Ali Köklü, İrfan Akgün, H. Türkyılmaz, Sirac Susancak, Mustafa Diler ve A. Arda Tuzcu ilk 11’ile maça başladı. Karşılaşmayla ilgili tüm detayları Kastamonu Haber ekibimiz hazırladı.

Karşılaşmaya seyircisinin desteğiyle hızlı başlayan GMG Kastamonuspor, karşılaşmanın 8’ İsmail Güven’in attığı golle 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın 43’ Arnavutköy Belediyespor Siraç Susancak ile bir gol bularak skoru 1-1’e getirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısında olumsuz hava koşulları iyi bir futbol oymamaya fırsat vermeyince, takımlar soyunma odalarına karşılıklı atılan gollerle 1-1 eşitlikle girdiler.

İkinci yarıya başlarken temsilcimizde Ramazan Keskin oyundan çıkarken yerine Yiğiitali Bayrak dahil oldu. Lider GMG Kastamonuspor ikinci yarıya hızlı ve atak başladı ve 48’ golcü oyuncumuz Okan Eken’in attığı güzel golle tekrar öne geçti 2-1

60’ Bu kez oyundan çıkan oyuncumuz Ali Akkuş olurken, yerine ise Yasin Başaytaç dahil oldu.

Dakikalar 68’i gösterirken bu gelişen atağımızda Okan Eken topu, İlyas Kubilay Yılmaz’a çıkardı, İlyas Kubilay Yılmaz solda bulunan Yusuf Türk’ü gördü ve Yusuf skoru 3-1’e getiren golümüzü atarak takımı iyice rahatlattı.

Karşılaşmanın son bölümlerinde Yusuf Türk, İlyas Kubilay Yılmaz ve İsmail Güven oyundan çıkarken, yelerine M. Alptekin Çaylı, Abdülaziz Solmaz ve Emir Açıkgöz oyuna dahil oldular.

Karşılaşmada başka gol olmayınca, GMG Kastamonuspor ilk yarının son maçında kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı mücadeleyi 3-1 kazanarak 2023 Yılını galibiyetle ve açık ara liderlikle kapatmış oldu.

LİDER GMG KASTAMONUSPORUN İLK YARI KARNESİ

  GMG Kastamonuspor; Bu maçla birlikte ligin ilk devresinde oynadığı 18 karşılaşmada 13 galibiyet, 4 beraberlik ve 1’de mağlubiyet alan GMG Kastamonuspor 35 gol atıp, 15 gol yedi ve 43 puan toplayarak en yakın rakibinin 7 puan önünde ilk yarıyı tamamlamış oldu.

 

Yorumlar
  1. ondergun37 dedi ki:

    Tebrikler kastamonu 👍👍👍👍👍🇹🇷