enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kütüphaneler Haftası’ (Kütüphaneler Haftası neden önemlidir?)

Kitap okumak insanlar için dinlendirici ve çok rahatlatıcı bir faaliyet hem de insanın kendini geliştirmesi için başvurduğu bir yöntem ve en iyi yöntem. Kütüphane Haftası; Türkiye’de 1964 yılından beri Mart ayının son Pazartesi gününden itibaren bir hafta boyunca kutlanıyor.

Kütüphaneler Haftası’ (Kütüphaneler Haftası neden önemlidir?)
27 Mart 2023 16:14
A+
A-
Kastamonu ve ilçelermizde de her yıl düzenlenen çeşitli etkinlikler ile kutlanılan Kütüphane Haftası Mart ayının sonuna gelirken araştırılan konular arasında yer alıyor.

Öğrencilerden Kastamonu Valisi Avni Çakır’a ‘Kütüphaneler Haftası’ Ziyareti

59. Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında Kastamonu Valisi Avni Çakır, Kastamonu İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Fahrettin Şenoğlu, İl Halk Kütüphanesi Müdür Vekili Mehmet Öztürk, Kütüphaneci Serap Cebeci ile kütüphane çalışanlarından oluşan heyeti kabul etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Çakır, Kütüphane Haftası etkinlikleri ile kütüphanelerin faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.
Vali Çakır daha sonra  en çok kitap okuyanlardan, 86 adet kitap okuyan emekli Ekrem Rukancı ve İsfendiyar İlkokulu 2.sınıf öğrencisi 89 adet kitap okuyan Tuğba Çelik’i ödüllendirdi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.