enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kulislere sızdı! İYİ Parti’nin İstanbul ve Ankara Stratejisi: İttifak Olacak mı?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 26 Ağustos’taki açıklamalarının ardından, İYİ Parti’nin İstanbul ve Ankara’daki yerel seçim stratejisiyle ilgili kulislere sızan bilgilere göre, partinin CHP ile işbirliği planları merak konusu oldu. İYİ Parti ve CHP arasında bir ittifak söz konusu olabilir mi?

Kulislere sızdı! İYİ Parti’nin İstanbul ve Ankara Stratejisi: İttifak Olacak mı?
29 Ağustos 2023 12:29
A+
A-

İYİ Parti’nin Lideri Meral Akşener, 26 Ağustos’ta Afyonkarahisar’da yaptığı konuşmada CHP’ye hitap ederek, yerel seçimlere ayrı ayrı girme önerisini dile getirmişti. Bu önemli açıklama sonrasında büyükşehirlerde olası işbirliği ihtimali akılları meşgul ediyor. Akşener’in bu tavrı, İYİ Parti ve CHP arasında nasıl bir stratejinin izlenebileceği sorusunu gündeme getirdi.

Dün akşam TV100 kanalında yayınlanan Taksim Meydanı programında, İYİ Parti’nin İstanbul ve Ankara için öngördüğü yerel seçim stratejisi izleyicilere sunuldu. TV100’ün Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, kulislere sızan bilgileri paylaşarak kamuoyunu aydınlattı. Bu gelişme, İYİ Parti’nin İstanbul ve Ankara seçim planlarını merak edenler için önemli bir gösterge niteliğinde olabilir.

Gazeteciler Şaban Sevinç, Barış Yarkadaş, Murat Çelik ve Deniz Gürel, önceki akşam TV100 kanalının yayınında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, İstanbul, Ankara gibi kritik şehirlerde yerel seçimlerde olası iş birliği ihtimaline dair, “Günü geldiğinde değerlendirilir” sözleri programda masaya yatırıldı.

İYİ PARTİ, İSTANBUL VE ANKARA SEÇİMLERİNDE İTTİFAK YAPACAK MI?

Deniz Gürel, “İYİ Parti içerisindeki bir Genel Başkan Yardımcısı ile iletişime geçtim. Gerçekleştirdiğim görüşmeler sonucunda, Ankara ve İstanbul’da İYİ Parti ile CHP’nin iş birliği yapacağına dair bilgi paylaşabilirim.” şeklinde konuşarak kulis bilgilerini aktardı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.