enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonuspor’da Belirsizlik Sürüyor (Taraftar Grupları Devreye Girdi)

GMG Kastamonuspor taraftar gruplarından Şerife Bacı’nın Torunları, dün İsmail Dikmenli Tesisleri’nde bir araya gelerek zor günler geçiren takıma bir anlamda sahip çıktı.

Kastamonuspor’da Belirsizlik Sürüyor (Taraftar Grupları Devreye Girdi)
4 Ağustos 2022 21:20 | Son Güncellenme: 4 Ağustos 2022 21:51
A+
A-

Transfer tahtasını açamadığı için büyük bir sıkıntı yaşayan kırmızı siyahlı temsilcimizin yanında olduklarını ortaya koyan taraftarlar, şehrin önde siyasetçilerinden, bürokratlarından ve iş adamlarından destek talep etti.

İsmail Dikmenli Tesisleri’nde taraftarları karşılayan GMG Kastamonuspor Yönetim Kurulu adına Kulüp Sözcüsü Barış Kılınçkıran: “Görüşmeler halen devam ediyor. Geçtiğimiz sezonun devre arasından beri bu kulübü oyalayan, sözler veren ama geri çekilen insanlar var.

Kılınçkıran; Bunlarla ilgili şu an susuyoruz. Dün gece yine bazı görüşmelerimiz oldu. Her şey bitmiş değil. Şurada yine 50 kişiyiz. 20’si futbolcu arkadaşlar 15’i gençler geri kalan siz-biz. Ben zaten bu ilin sahipsiz olduğunu her zaman söyledim, bu takımın sahipsiz olduğu da bir kere daha ortaya çıktı. Bu kulübün esas sahipleri zaten sizsiniz.

Şu anda ciddi emeklerle bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Sözleri verip geri çekilen insanlarla görüşmelerimiz halen devam ediyor. Bize bir-iki gün daha müsaade edin, bir-iki gün sonra resmi açıklama yapacağız” dedi.

Programa CHP Gençlik Kolları Başkanı Alican Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri de katıl

dı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.