enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonuspor ilk maçında üzdü ama ümit verdi

Pandemi ve Sel Felaketi ile birlikte yaklaşık 2 sezondur takımından uzak kalan kırmızı-siyahlı taraftarlar Serik Belediyespor maçıyla birlikte taraftarıyla kucaklaşan Kastamonuspor sahadan mağlubiyetle ayrılmasına rağmen taraftara gelecek için ümit verdi.

Kastamonuspor ilk maçında üzdü ama ümit verdi
28 Ağustos 2022 18:00 | Son Güncellenme: 31 Ağustos 2022 11:10
A+
A-

Transfer yasağını kaldırdıktan sonra kısa bir süre içinde takımı kuran ve 2 haftadır çalışmalarını sürdüren GMG Kastamonuspor, takım kaptanı ve takımın sembol ismi Faruk Öcal ile birlikte taraftarların önceki sezonlarda taraftarların yakından tanıdığı Ayhan Gürbüz, Abdulaziz Solmaz, Hakan Olkan, Metincan Cici, Şaban Özel, Yakup Yiğit gibi isimleri kadrosuna kattı. Özellikle Türkiye Liglerinde senelerce forma giyen, kariyerinde 400’e yakın maça çıkan Ergin Keleş‘i katarak iddialı bir takım olma yolunda adım atan kırmızı siyahlılar, ayrıca yine alt liglerde sürekli oynamış Berkay Samancı, Mehmet Bektaş, Ramazan Işık, Kemal Can Aydemir, Ramazan Haklı gibi isimler ve genç isimler ile de birlikte 3 hafta gibi kısa bir sürede kurulmasına rağmen grupta iddialı olabilecek takımlar arasında gösterilmeye başlandı.

 

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 1. hafta maçında Kastamonuspor, Gazi stadında  konuk ettiği Serik Belediyespor karşısında 2-1 mağlup oldu. Kastamonusporumuzun tek golünü Ergin Keleş attı. Daha yeni kurulmasına rağmen iyi bir mücadele örneği gösteren Kastamonspor yenilmesine rağmen stadı dolduran binlerce taraftara gelecek için ümit vermiş oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.