enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu’nun Etli Ekmeğiyle Meşhur İlçesi Daday Kaymakamı Mehmet Sert Kimdir ve Nerelidir?

Kastamonu’nun Etli Ekmeğiyle Meşhur İlçesi Daday Kaymakamı Mehmet Sert Kimdir ve Nerelidir?
3 Kasım 2021 21:54 | Son Güncellenme: 3 Kasım 2021 21:58
A+
A-

Kastamonu Daday Kaymakamı Mehmet Sert; 1989 yılında Mersin’in Mut ilçesinde doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Mersin Mut’ta tamamladı. 2013 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden mezun oldu.

T.C. Maliye Bakanlığı’nda Gelir Uzman Yardımcısı unvanı ile memuriyet deneyimi kazandı. 2017 yılında yapılan T.C. İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Sınavı Türkiye birincisi olarak kazanarak, 2018 yılında Balıkesir Valiliğinde Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Sırası ile Balıkesir ilinde il merkez stajını, Ankara ilimizin Kızılcahamam ilçesi ve Çanakkale ilimizin Ezine İlçelerinde Kaymakam refikliği stajını tamamlamasının ardından, Manisa ilimizin Köprübaşı ilçesinde Kaymakam Vekili olarak görevi yaptı. Yine Manisa ilinde Mülkiye teftiş stajını tamamlamasının ardından yurtdışı dil eğitimi için İspanya’nın Madrid şehrine gitti. Üniversidad Complutense de Madrid de altı ay süreli İspanyolca dil eğitim aldı. Bu süre zarfında dil eğitimin yanı sıra İspanyol yönetim sistemi üzerine bir dizi araştırma faaliyetlerinde bulundu. Evli olup İspanyolca bilmektedir.

Mehmet SERT; İçişleri Bakanlığının 11.09.2020 tarihli atama Onayı ile Daday Kaymakam Vekili olarak atanmış olup, 14.09.2020 tarihinde İlçemizdeki görevine başlamıştır.

Yorumlar
  1. AYDIN YAZICI dedi ki:

    Hemen nasıl bir insan olduğuna dair bir kaç anekdot paylaşayım öncelikle daday daki diğer kamu görevlilerine benzemez öncelikle çok kibar,karşısındakine değer veren dinleyen ust perdeden bakmayan ayrıca hiç vakti olmadığı halde köye ziyarete geldiğinde sizin için çay demledik denildiğinde insanları kırmadan vaktini harcayan mütevazi bir kaymakam dir ALLAH Selamet versin daday a 3 gömlek fazladır kendisi…..