enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonulu hemşehrimiz Kaymakam Engin Tok kimdir ve hangi ilçemizdendir??

  Bingöl Vali yardımcısı olarak görev yapan Kastamonulu hemşerimiz Engin Tok, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı kararname ile Çorum Alaca ilçesine ilçe Kaymakamı olarak atandı. Kaymakam hemşehrimiz Engin Tok kimdir, hangi İlçemizdendir ve hangi görevlerde bulunmuştur Kastamonu Haber ekibimiz araştırdı…

Kastamonulu hemşehrimiz Kaymakam Engin Tok kimdir ve hangi ilçemizdendir??
A+
A-
  Kaymakam Engin Tok; 1989 yılında Kastamonu İnebolu ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kastamonu’da tamamladı.
  İstanbul Siyasal Bilgiler Fakültesi/ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden 2014 ‘de mezun olan Sayın Engin TOK, Kaymakam adaylığı süresince sırasıyla Kütahya- Aslanapa, Kastamonu-Hanönü Kaymakamlıklarında Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. Mülkiye Başmüfettişi refakatinde teftiş stajını İstanbul Mülkiye Teftiş Kurulu Grup Başkanlığı’nda tamamladı.
  T.C. İçişleri Bakanlığı’nın  29.12.2016 tarihli olurları ile Ladik Kaymakamlığı’na atanan Kaymakam  Engin TOK bu ilçede bir kadar görev yaptı. Daha sonra sırasıyla; Ordu-Korgan ve Bayburt-Demirözü Kaymakamlıklarında görev yaptı. Yozgat Vali Yardımcılığı ve son olarak Bingöl Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu.
  33 yaşındaki hemşehrimiz Kaymakam Engin Tok, 01.07.2024 tarihli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayınlanan kararname ile Çorum‘un 33 bin nüfuslu Alaca ilçesine Kaymakam olarak atandı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.