enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu’daki Amatör Spor Kulüplerine Destek

Gençlik ve Spor Bakanlığı Tesis Yatırımları ve Spor Kulüplerine Destek Programı kapsamında İlimizde ’ki amatör spor kulüplerine ayni ve nakdi yardım programı Kastamonu Valisi Avni Çakır’ın katılımı ile Merkez Spor Salonunda düzenlendi.

Kastamonu’daki Amatör Spor Kulüplerine Destek
5 Mayıs 2023 14:52
A+
A-
  Programa ayrıca Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü, Metin Çelik, Belediye Başkanı Op.Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak,  Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Adem Keloğlu, ilimiz protokolü, spor kulüpleri yöneticileri ve sporcular katıldı.
Gençler bizim yarınlarımız, geleceğimiz diyen Vali Avni Çakır; Spora ve amatör spor kulüplerine yapılan yardımların önemli ve değerli olduğunu ifade ederek, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na verilen desteklerden dolayı teşekkür etti.
Konuşmaların ardından protokol üyelerince amatör spor kulüpleri temsilcilerine nakdi yardımlar için sembolik çekler verildi.
Törende ilimizde faaliyet gösteren 88 Kulübe toplamda 1 milyon 845 bin Türk Lirası yardım yapılırken, kulüplere ayrıca ayni yardım da gerçekleştirildi.
Önce Çocuk Projesi İmza Töreni Yapıldı
  İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen ilimize ait “ Önce Çocuk” adlı projenin iş birliği protokolü imza töreni Kastamonu Valisi Avni Çakır’ın ev sahipliğinde yapıldı.
Genç Yaşamın Sesleri Derneği ve Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yapılan “Önce Çocuk” projesinin imza töreni gerçekleştirildi.
Projede; 11 İlimizde meydana gelen deprem felaketi sonrasında İlimize gelen depremzede çocuk ve gençlerin akademik, sosyal, eğitsel ve psikolojik olarak desteklenmesi, bu kapsamda gönüllü öğretmenler tarafından çocuklara ve gençlere sanatsal, eğitsel ve beceri temelli etkinlikler ve geziler düzenleyerek toplumda onların yanında olduğumuzu hissettirmek amaçlanmaktadır.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.